Státní zemědělský intervenční fond je na Národní výstavě hospodářských zvířat

11.05.2017 9:07

Od 11. do 14. května se SZIF účastní Národní výstavy hospodářských zvířat na Brněnském výstavišti, největší přehlídce živočišné produkce v České republice.Je skvělé, že aktuální informace ze světa dotací se tak dostanou přímou cestou ke klientům Fondu i k potenciálním zájemcům.

Státní zemědělský intervenční fond je na Národní výstavě hospodářských zvířat
Foto: SZIF
Popisek: Státní zemědělský intervenční fond, logo

A plénum návštěvníků bude opravdu široké! Národní výstava hospodářských zvířat se totiž letos koná společně s Veletrhem pro živočišnou výrobu ANIMAL TECH, Veletrhem udržitelného života v krajině NATUR EXPO BRNO a Národní výstavou myslivosti. Tento komplex veletrhů byl vytvořen ve spolupráci s partnery a spoluorganizátory – profesními asociacemi, státní správou, samosprávou a odborným školstvím.

Národní výstava v Brně je největší přehlídkou živočišné produkce v České republice. Přes 800 kusů zvířat – skotu, ovcí, koz, prasat a koní je předvedeno v Národních šampionátech, přehlídkách a hodnoceních za účasti českých i mezinárodních porotců. Na 200 českých a zahraničních vystavovatelů zde prezentuje chovatelské technologie, veterinární a reprodukční techniku, krmiva a zemědělské stroje.

Výstava se těší velké popularitě odborné i laické veřejnosti. Očekáváme, že ji navštíví bezmála 45 000 návštěvníků.

Výstavní stánek SZIF najdete na brněnském výstavišti v pavilonu P, kde získáte nejen potřebné informace, ale dostanete ochutnat výrobky oceněné uznávanými značkami kvality KLASA nebo Regionální potravina. Naši kolegové dohlíží, aby ochutnávka kvalitních potravin byla rozmanitá a čerstvá. U informačního pultu zájemci získají přehled o činnosti Fondu a především o novinkách a změnách v dotačních titulech. Návštěvníci mohou konzultovat se zástupci SZIF aktuální strukturu podpor v rámci nové podoby Společné zemědělské politiky pro období 2015 – 2020, nebo si budou moci vybrat z bohaté nabídky informačních materiálů a přehledů. Stánek platební agentury SZIF uspokojí i nejnáročnější návštěvníky, a to jak po stránce informační, tak i chuťové.

Státní zemědělský intervenční fond je akreditovanou platební agenturou pro provádění opatření Společné zemědělské politiky a Společné rybářské politiky financovaných z Evropského zemědělského záručního fondu, Evropského zemědělského fondu pro rozvoj venkova a Evropského námořního a rybářského fondu. Je zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů. V současné době SZIF administruje režimy podpor 1. a 2. pilíře Společné zemědělské politiky. Konkrétně se jedná o přímé platby, tržní opatření a Program rozvoje venkova. SZIF rovněž administruje národní značky kvalitních potravin KLASA a Regionální potravina.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…