Státní zemědělský intervenční fond spouští spotřebitelskou soutěž s kvalitními potravinami

03.10.2016 16:20

„Střihněte si naše výhry!“ – tak zní motto velké spotřebitelské soutěže pořádané Státním zemědělským intervenčním fondem. Jejím principem je sbírat ze zakoupených výrobků oceněných značkami kvality jejich loga. Hlavními výhrami jsou např. jízdní kola, kuchyňské roboty nebo poukaz na prodloužený rodinný víkend. Soutěž probíhá od 26. září 2016 až do 1. ledna 2017.

Státní zemědělský intervenční fond spouští spotřebitelskou soutěž s kvalitními potravinami
Foto: SZIF
Popisek: Státní zemědělský intervenční fond, logo

Podpora zdravého životního stylu hlavně v oblasti stravování i snaha zvýšit povědomí českých spotřebitelů o kvalitě výrobků motivovala SZIF k zahájení velké spotřebitelské soutěže. Ta potrvá déle než čtvrt roku. Na úspěšné soutěžící čekají atraktivní výhry především z oblasti kuchyňských spotřebičů. Maskotem a průvodcem kampaně je opět Klasáček. 

„Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá. Stačí navštívit webový portál akademiekvality.cz, kde je možné si stáhnout a vytisknout herní kartu s třiceti volnými políčky. Do nich se vystřihují a nalepují loga kvality ze zakoupených výrobků. Herní karty bude také možné získat ve vybraných obchodech, kde je bude zákazníkům rozdávat „promo“ tým,“ vysvětluje Vladimíra Nováková, tisková mluvčí SZIF. 

Mezi soutěžní značky kvality patří následující: Regionální potravina, Klasa, Chráněné označení (ZTS, CHZO, CHOP), Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou, BIO Produkt ekologického zemědělství, Evropské značení ekologické produkce. 

„Propagace soutěže bude probíhat v tištěných i online médiích. Dále chystáme upoutávky v rádiích a televizi. Využijeme také sms marketing. Součástí kampaně bude komunikace přímo v místech prodeje, například formou oblíbených ochutnávek nebo prostřednictvím grafických upoutávek, interaktivních obrazovek a dalších. Samozřejmostí je propagace soutěže na webu akademiekvality.cz a na sociálních sítích, podpora formou článků a současně také roadshow v místech hypermarketů. Týdenní výhry bude předávat opět maskot Klasáček,“ dodává V. Nováková. 

Hlavními výhrami jsou: 

5x jízdní kolo Author s brašnou nebo košem na nákup kvalitních potravin 
2x kuchyňský robot Eta v hodnotě 10 000 Kč 
2x poukaz na nákup elektrospotřebičů dle vlastního výběru za 10 000 Kč 
1x poukaz na prodloužený rodinný víkendový pobyt na farmě rodiny Němcovy 

Soutěž probíhá od 26. září 2016 do 1. ledna 2017. Detailní informace najdete na akademiekvality.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihočeský kraj hledá architektonickou podobu důlního díla Orty

22:08 Jihočeský kraj hledá architektonickou podobu důlního díla Orty

Mimořádný zážitek z návštěvy ojedinělé přírodní a technické památky chce do budoucna připravit zájem…