Strabag počítá na rekonstrukci Národního muzea se zahraničními odborníky

16.03.2014 13:30

STRABAG a.s., dceřiná společnost rakouského stavebního koncernu STRABAG SE, se účastní výběrového řízení na rekonstrukci historické budovy Národního muzea v Praze. Pro realizaci stavby počítá s využitím zkušeností koncernu STRABAG a expertízy zahraničních odborníků.

Strabag počítá na rekonstrukci Národního muzea se zahraničními odborníky
Foto: red
Popisek: Strabag

Při rekonstrukci budovy, která je dominantou Václavského náměstí v centru Prahy již od roku 1891, bude zásadní maximální ohled k historickým prvkům a provedení prací s nejvyšší možnou péčí. Společnost STRABAG má jednoznačný zájem na tom, aby zakázka byla provedena kvalitně pod dohledem památkářů a stihly se i požadované termíny dané vyhlašovatelem.

STRABAG bude také konzultovat veškeré práce se specialisty ve Vídni a ve Stuttgartu, kde v koncernové Technické centrále pracuje více než 750 stavebních inženýrů ze 14ti zemí světa. STRABAG plánuje využít i zkušeností a znalostí odborníků z českých, rakouských a německých univerzit, kteří se budou zabývat například termodynamikou stavby.

Koncern STRABAG má řadu zkušeností s rekonstrukcemi památkově chráněných objektů v České republice. Ve všech případech přistupuje STRABAG k opravám historických objektů citlivě při vědomí nutnosti ochránit a zachovat naše kulturní dědictví pro budoucí generace. Společnost chce využít i cenných koncernových zkušeností s rekonstrukcí Uměleckohistorického muzea (Kunsthistorischesmuseum) ve Vídni. STRABAG používá tradiční a ověřené stavební materiály, přitom však reaguje i na moderní trendy, jakými jsou úspornost provozu nebo ergonomie jednotlivých prvků. Základními hodnotami společnosti jsou kvalita, odbornost, kompetence a spolehlivost.

Společnost STRABAG a.s. patří k předním stavebním společnostem v České republice. Je součástí stavebního koncernu STRABAG SE. Společnost se zabývá realizací všech druhů staveb v odvětvích dopravního, pozemního a inženýrského stavitelství. Díky vysoké odbornosti, inovačnímu know-how a vyspělé interní infrastruktuře je společnost schopna plnit nejnáročnější přání zákazníků – maximálně kvalitně, ekonomicky, rychle a s důrazem na bezpečnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tiskovky.info

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…