Strategický obchod OKIN FACILITY posiluje

23.11.2013 19:53

Do oddělení strategického obchodu OKIN FACILITY, významného poskytovatele integrovaného facility managementu, přichází Lenka Matoušková a René Król. Lenka Matoušková bude zajišťovat podporu prodeje včetně komunikace se zahraničními partnery v rámci aliance ECSynergy. Úkolem Reného Króla bude rozvíjení vztahů s nadnárodními klienty a hledání nových obchodních příležitostí.

Strategický obchod OKIN FACILITY posiluje
Foto: red
Popisek: Okin Group

Lenka Matoušková ve firmě pracovala od začátku roku 2013 v oddělení back office. Nyní nastupuje na pozici sales support, kde bude mít na starosti administrativní podporu obchodu, komunikaci se zahraničními partnery v rámci European Customer Synergy a koordinaci a správu portálů. Dříve působila například ve společnostech PPD Services, s.r.o., nebo Prague Art Block.

Lenka Matoušková vystudovala Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a jejím koníčkem je výuka anglického jazyka. Mezi její zájmy patří cestování, tanec, divadlo a Formule 1.

Další posilou je René Król, který zastává pozici international business development manager. Jeho klíčovým úkolem jsou akviziční činnosti nadnárodních společností působících v regionu CEE. Do OKIN GROUP přichází ze společnosti Dalkia Česká republika, a.s., kde působil jako project manager.

René Król vystudoval všeobecné gymnázium. Mezi jeho koníčky patří například snowboarding nebo wakeboarding.

O alianci European Customer Synergy S.A.

ECSynergy se sídlem v Bruselu sdružuje evropské lídry v oblasti integrovaného facility managementu, kteří sdílejí know-how a hodnoty kvality a výkonnosti na co nejvyšší možné úrovni. Aliance působí ve 403 kancelářích v 38 zemích světa, zaměstnává přes 103 tisíc lidí a její obrat činí 3,8 miliard eur. Toto unikátní partnerství umožňuje členům čerpat zkušenosti z velkých mezinárodních projektů integrovaného facility managementu a implementovat úspěšná řešení ve spolupráci se svými zákazníky. Díky získanému know-how je OKIN FACILITY schopna svým zákazníkům poskytovat služby nejvyšší kvality a s nejmodernějšími technologickými postupy. Ve spolupráci s asociací firma získala například klienty, jako jsou Nike nebo polská důlní společnost NSG.
www.ecsynergy.eu

O společnosti OKIN GROUP, a. s.

OKIN GROUP je předním dodavatelem efektivních řešení na míru pro podniky ve střední a východní Evropě. Na českém trhu působí od roku 1993, má více než 2000 zaměstnanců a své služby poskytuje v ČR, na Slovensku, Ukrajině, v Srbsku, Bulharsku, Rumunsku a Polsku. Skupina OKIN zastřešuje dvě značky, OKIN FACILITY a OKIN BPO. 

OKIN FACILITY je specialista v poskytování integrovaného facility managementu, v jehož rámci zajišťuje technické služby (hard services), jako jsou správa a údržba budov, havarijní služba či energetický management, a podpůrné a administrativní služby (soft services) – bezpečnostní služby, recepce, helpdesk, úklid apod. Pod značkou OKIN CLEANING nabízí úklidový servis, jako OKIN INDUSTRY poskytuje služby průmyslovým podnikům a pod názvem OKIN SECURITY zajišťuje bezpečnost objektů. OKIN FACILITY nepřetržitě inovuje své služby a svým klientům nabízí unikátní know-how, které mj. čerpá také z členství v mezinárodní alianci European Customer Synergy. V současné době spravuje 9 tisíc objektů s více než 6 miliony m2 podlahové plochy. Mezi její klienty patří například skupina ČEZ, Ahold, Komerční banka nebo Telefónica Czech Republic, a.s. www.okinfacility.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…