Středočeský kraj obnovil tradici pivních slavností

04.05.2015 8:50

Na letišti ve Velké Dobré u Kladna uspořádal Středočeský kraj 4. ročník pivních slavností.

Středočeský kraj obnovil tradici pivních slavností
Foto: praha.eu
Popisek: Krajský úřad Středočeského kraje

Na letišti ve Velké Dobré u Kladna uspořádal Středočeský kraj 4. ročník pivních slavností, na které zavítal i hejtman Středočeského kraje Miloš Petera, náměstek Milan Němec a Karel Horčička a radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.
„Přestože nebylo právě příznivé počasí, přišlo sem ochutnat dobré pivo a jídlo přes 5 tisíc lidí, takže se akce určitě povedla,“ hodnotil radní Štefek.

Kraj na Pivních slavnostech zajistil i bohatý zábavný program – hudbu a soutěže. Nechyběl Standa Hložek, Heidi Janků, Party Band, No Name, Děda Mládek Illegal Band ani dechový orchestr Jitřenka a mažoretky.

K ochutnání bylo na 80 druhů piva z více než 20 středočeských pivovarů. Mimo tradičních pochoutek bylo možné ochutnat i grilovaná masa nebo klobásky. Závěrem programu bylo online promítání hokejového utkání Česko – Švédsko na velkoplošné obrazovce.

„Vyšli jsme vstříc návštěvníkům i tím, že vstup na slavnosti byl zdarma a z Kladna byla zdarma zajištěna i kyvadlová doprava,“ dodal radní Štefek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-stredocesky.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…