Student Matěj Patzelt uspěl s prezentací na kongresu LIMSC

22.03.2015 16:22

Ve dnech 11. – 15. 3. 2015 se student šestého ročníku 3. lékářské fakulty UK Matěj Patzelt zúčastnil mezinárodního studentského vědeckého kongresu v Leidenu v Nizozemí (9th Leiden International Medical Students Conference). V konkurenci více než 220 přednesených prací obsadil výborné druhé místo s prací „Usefulness of Micro-CT in Morphology“ (Školitelka: MUDr. Jana Mrzílková).

Student Matěj Patzelt uspěl s prezentací na kongresu LIMSC
Foto: Univerzita Karlova
Popisek: Univerzita Karlova

„Rozhodně se jedná o největší úspěch moji vědecké práce. Oproti Istanbulu bylo v Leidenu třikrát více prezentovaných prací a i jejich kvalita byla výrazně větší. Obsadit na takto velké konferenci druhé místo a porazit tolik skvělých přednášejících je úžasný pocit, zvlášť když se jednalo o moji poslední studentskou vědeckou konferenci. Velký dík patří všem ze Specializované laboratoře experimentálního zobrazování a samozřejmě fakultě, která mi umožnila do Leidenu vyjet,“ komentoval svůj úspěchu Patzelt.

Konference v Leidenu se koná jednou za dva roky a patří mezi největší studentské konference na světě. Letos se jí zúčastnili studenti z 38 zemí celého světa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…