Svaz průmyslu a dopravy zjišťuje, kdo chce na podnikatelskou misi do Koreje

26.04.2015 18:10

Svaz průmyslu a dopravy vyzval podnikatele k účasti v podnikatelské misi do Korejské republiky, která bude doprovázet místopředsedu Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky pana Jana Bartoška v termínu 1. – 8. června 2015.

Svaz průmyslu a dopravy zjišťuje, kdo chce na podnikatelskou misi do Koreje
Foto: Archiv
Popisek: Svaz průmyslu a dopravy ČR

Touto misí chce Svaz navázat na nedávnou návštěvu premiéra ČR Bohuslava Sobotky z února 2015. Rád by touto cestou zprostředkoval zájemcům možnost navázat nové a podpořit stávající obchodní vztahy s korejskými partnery.

Mise je určena všem firmám se zájmem o spolupráci s Koreou, doporučena především společnostem, které již mají vybudovány nějaké vazby nebo na nich aktuálně pracují.

Účast je také vhodná pro firmy, které Koreu navštívily během nedávných podnikatelských misí. Mohou navázat na započatá jednání.

Potenciál vidí Svaz např. pro firmy z oblasti strojírenství (výrobků pro energetiku, petrochemii ale i dalších), řídících a automatizačních systémů pro průmysl, technologií ochrany životního prostředí, spotřebního zboží (luxusní bižuterie, sklo, polotovary do výroby atd.), chemického průmyslu či elektroniky (subdodávky do výroby polovodičů, komunikačních zařízení atd.).

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…