Svaz průmyslu a dopravy zve k účasti na podnikatelské misi ministra průmyslu a obchodu

08.10.2016 8:35

Svaz průmyslu a dopravy České republiky Vás zve k účasti na doprovodné podnikatelské misi ministra průmyslu a obchodu Janem Mládkem do Myanmaru/Barmy v termínu od 29. října do 3. listopadu 2016.

Svaz průmyslu a dopravy zve k účasti na podnikatelské misi ministra průmyslu a obchodu
Foto: spcr.cz
Popisek: Svaz průmyslu ČR, SP ČR

V rámci programu připravovaného ve spolupráci s Velvyslanectvím ČR v Rangúnu a místními podnikatelskými organizacemi mise navštíví hlavní město Neipyijto a Rangún. Součástí programu bude podnikatelské fórum, B2B jednání, seminář o klíčových podmínkách podnikání v Myanmaru/Barmě či prezentace aktuálních projektů/výběrových řízení.

Zálohová cena za účast v podnikatelské misi je 35 tis. Kč. Cena zahrnuje ubytování, místní transfery, společenské akce, poplatek za vystavení víza, catering v letadle, zápis do oficiálního katalogu mise a jeho výrobu a náklady spojené s přípravou cesty a službami pracovníka SP ČR během cesty. Cesta se uskuteční vládním speciálem. Vzhledem k omezené kapacitě prosíme zájemce o zaslání přihlášky co nejdříve,nejpozději však do 30. září 2016

Další informace k plánované misi naleznete na stránkách Svazu průmyslu a dopravy.    

Podnikatelskou misi organizačně zajišťuje manažerka Sekce mezinárodních vztahů Mgr. Sabina Tančevová (e-mail:stancevova@spcr.cz, tel.: 225 279 402), která Vám též poskytne bližší informace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…