Svoboda & Williams exkluzivním marketingovým partnerem Accolade

14.12.2014 9:40

Realitní kancelář Svoboda & Williams se stala exkluzivním marketingovým partnerem skupiny Accolade, specializující se na investice do průmyslových nemovitostí v České republice a na Slovensku.

Svoboda & Williams exkluzivním marketingovým partnerem Accolade
Foto: Svoboda & Williams
Popisek: Svoboda & Williams

Česká skupina Accolade plánuje ve spolupráci s developerskou společností Panattoni Europe investovat v příštích pěti letech až 11 miliard Kč do průmyslových zón v České republice a na Slovensku. Nové průmyslové nemovitosti mají být situovány v menších, avšak z hlediska logistiky strategicky umístěných regionech těchto dvou zemí, kde mají dát vzniknout až tisícům nových pracovních míst. Realitní kancelář Svoboda & Williams bude mít, v roli exkluzivního marketingového partnera, na starost přilákat k projektům skupiny Accolade pozornost menších investorů, kterým se tu otevírá příležitost k investici se zajímavým zhodnocením. K tomu jí poslouží především její rozsáhlá databáze relevantních kontaktů, profesionální tým a dominantní postavení na českém realitním trhu.

Možnosti výnosně investovat část svých finančních prostředků do produktu Accolade nedávno využil i spolumajitel realitní kanceláře Svoboda & Williams Prokop Svoboda nebo Jan Holásek, jeden ze zakládajících partnerů advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners, který však advokacii letos opustil, aby se věnoval projektům a investicím v oblasti realit.

„Zatímco investice do bydlení je především emocionální, srdcovou záležitostí, kterou člověk investuje do kvality svého života a přetrvávající hodnoty, investice do industriálu se oproti tomu jeví jako velmi pragmatická a výnosná a jsem rád, že skupina Accolade přichází s možností podílet se na rozvoji tohoto zajímavého trhu i pro menší lokální realitní investory,“ komentuje nově navázané partnerství Svoboda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…