Synot hledá farmáře

16.09.2014 11:45

Skupina SYNOT hledá farmáře. Rodina, která má zájem o dlouhodobý, hospodářský způsob života, tak má šanci dlouhodobě farmařit na Valašsku. Vybraná rodina (případně jednotlivec) získá k dispozici nemovitost. Tou je zemědělská usedlost, která se nachází na samotě, ve Velkých Karlovicích.

Synot hledá farmáře
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Součástí nabízených nemovitostí je mimo hlavní objekt k bydlení také několik hospodářských budov. Zvířata zde však momentálně nejsou. Je tedy na dohodě s případnými zájemci, zda by si do objektu chtěli nastěhovat svá zvířata nebo bychom jim je obstarali. V tuto chvíli hledáme potencionální zájemce a zjišťujeme jejich konkrétní představy a plány, na základě kterých se rozhodneme, komu dáme přednost,“ uvedla Jitka Langerová, výkonný ředitelka společnosti SYNOT REAL ESTATE, k.s.

Cílem celého projektu je vybudovat klasickou valašskou farmu, která by dokázala veřejnosti a především dětem přiblížit tradiční život na Valašsku. Farma by tak měla nabízet nejen seznamování dětí s hospodářskými zvířaty, ale také například jízdu na koních nebo třeba výrobu sýrů a dalších domácích produktů. Největší šance samozřejmě mají zkušení farmáři. Nic však nebrání tomu, aby farmu zaplnila například rodina s dětmi.

Farma se tak stane doplňkem aktivit skupiny SYNOT v této oblasti, které mimo jiné zahrnují provoz Ski areálu Kyčerka, bike parku, typických Valašských chalup i stylové restaurace, zaměřené na tradiční valašské pokrmy.

Datum spuštění tohoto jedinečného projektu zatím není stanoven, bude záviset na dohodě s vybraným farmářem.

Zájemci získají bližší informace na telefonu 601 334 667 nebo emailu: vendula.zachova@synot.cz.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…