T-Mobile a Vodafone se předhánějí ve výhodnosti nových datových tarifů

17.05.2017 13:45

Češi stále více dávají přednost Wi-Fi připojení před využíváním mobilních dat. Důvodem je drahý mobilní internet. Operátoři ale přichází s novou nabídkou. Tarify s nadupanými datovými balíčky by mohly zákazníky naučit novým kouskům. Kolik dat a za kolik mobilní operátoři nabízí?

T-Mobile a Vodafone se předhánějí ve výhodnosti nových datových tarifů
Foto: pixabay.com
Popisek: Mobilní data - ilustrační foto

Vyčerpat limit datového balíčku není těžké. Samotné čtení zpráv a vyřizování e-mailů ale tolik dat nestojí, co tedy spotřebovává naše data? Především přehrávání videí na YouTube, pouštění písniček na Spotify, bloudění ulicemi s navigací, stálé připojení na sociálních sítích a časté aktualizace mobilních aplikací. Všem, kterým nestačí měsíčně jen pár MB dat, vysvitla naděje. S cenou sice operátoři nejdou dolů, za to ale výrazně navyšují limity datových balíčků.

Vodafone přidal data rodinám

Až pro 4 členy rodiny Vodafone nabízí tarif Red+. Za cenu 1 499 Kč může celá rodina neomezeně volat, psát SMS a využít měsíčně až 2 GB sdílených dat. Nově je v nabídce Red+ 10 GB, kdy za 10 GB dat navíc zaplatíte o 500 Kč více. Jestliže vaší rodině ani takový datový balíček nestačí, pak Vodafone nabízí Red+ 40 GB, a to za cenu 2 499 Kč měsíčně.

Nové mobilní tarify pro každého od T-Mobile

Na jaře letošního roku T-Mobile přišel na trh s velkou novinkou. Pro stávající i nové zákazníky připravil 5 mobilních tarifů, z nichž většina nabízí neomezené volání a zasílání SMS. Tarify se liší v porci dat. V rámci Mobilu S lze využít až 500 MB dat za 499 Kč, s Mobilem M 4 GB za 799 Kč, s Mobilem L 8 GB za 999 Kč, s Mobilem XL 16 GB za 1 499 Kč a s Mobilem XXL 60 GB za 2 499 Kč.

T-Mobile přichystal speciální datový tarif a datové balíčky

Dále T-Mobil po velké kritice drahých mobilních dat představil výhodný datový tarif Mobil DATA. Za cenu 499 Kč za měsíc lze prosurfovat 10 GB dat. Navíc je možné u T-Mobile klasické tarify kombinovat se speciálním datovým balíčkem. Zákazníci mají na výběr ze čtyř.

  • Datový balíček 400 MB za 99 Kč na měsíc.
  • Datový balíček 1 GB za 199 Kč na měsíc.
  • Datový balíček 2 GB za 299 Kč na měsíc.
  • Datový balíček 4 GB za 399 Kč na měsíc.

I Vodafone vytáhl esa z rukávu

Vodafone na sebe nenechal dlouho čekat a po bohaté nabídce od T-Mobil přišel na trh se třemi tarify Red Naplno, které nabízí neomezené volání do všech sítí a zasílání SMS. Tarify se liší v datovém limitu.

  • Red Naplno 5 GB za 777 Kč na měsíc.
  • Red Naplno 10 GB za 1 077 Kč na měsíc.
  • Red Naplno 20 GB za 1 777 Kč na měsíc.

Ti zákazníci, kteří využijí nové nabídky Vodafone, mohou každý měsíc využít ještě 2 GB navíc jako bonus. Odměna na ně čeká v aplikaci Můj Vodafone.

Ceny tarifů Red Naplno jsou uvedeny za tarif se závazkem na 2 roky. Pokud byste se nechtěli vázat, pak je možné tarify sjednat bez závazku s 25% přirážkou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…