TA ČR: České inovativní start upy mají příležitost představit se v Hongkongu

29.09.2017 8:16

Hong Kong Science and Technology Park nabídl Generálnímu konzulátu ČR v Hongkongu účast českých start-up/ů a jednotlivců s inovativními myšlenkami v prestižní mezinárodní přehlídce inovativních subjektů Elevator Pitch Competition.

TA ČR: České inovativní start upy mají příležitost představit se v Hongkongu
Foto: TA ČR
Popisek: Technologická agentura České republiky (TA ČR)

Akce vyvrcholí 2. listopadu 2017, kdy stovka vybraných firem a jednotlivců bude soutěžit o nejvyšší cenu v úhrnné hodnotě 120 tis. USD.

Soutěž se odehraje v nejvyšší budově Hongkongu v International Commercial Centre (ICC), kde každý soutěžící bude mít k představení svého výrobku nebo služby jen stresujících 60 vteřin ve výtahu, než dojede do „sky100“, vyhlídkového patra ve výšce 393 metrů. Zde proběhne i závěrečné klání posledních deseti finalistů. Více informací naleznete ZDE.

Soutěž je určena pro zájemce z celého světa a z celkového počtu registrovaných bude vybráno zvláštní komisí jen 100 účastníků s nejvyšším inovačním potenciálem. Zahraničním soutěžícím bude poskytnuta zdarma jedna zpáteční letenka, zvýhodněné ubytování atd. Zúčastnit se mohou jen start-up/y mladší 5ti let nebo inovativní jednotlivci, kteří dosud získali z investičních fondů méně než 10 mil. USD.

Čeští zájemci o účast se mohou registrovat nejpozději do 30. září 2017 ZDE.

Organizátoři přislíbili věnovat zvýšenou pozornost při výběru soutěžících českým subjektům, které budou nominovány naším generálním konzulátem. V této souvislosti žádáme české firmy, aby informaci o své případné registraci prostřednictvím výše uvedeného odkazu zaslaly ještě na adresu: commerce_hongkong@mzv.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa: Obliba elektronických dražeb roste, za pět let vynesly státu 446 milionů

16:08 Finanční správa: Obliba elektronických dražeb roste, za pět let vynesly státu 446 milionů

Aplikaci elektronických dražeb (APED) si od spuštění projektu v roce 2019 vyzkoušelo už 5 047 zájemc…