TA ČR: Česko-korejský energetický workshop

12.04.2017 12:41

Dne 29. března 2017 se v Technologické agentuře (TA ČR) uskutečnilo česko-korejské match-makingové setkání zaměřené na VaV spolupráci v energetice.

TA ČR: Česko-korejský energetický workshop
Foto: TA ČR
Popisek: Technologická agentura České republiky (TA ČR)

Akce byla pořádána ve spolupráci s korejskou agenturou Korea Institute of Energy Technology Evaluation and Planning (KETEP), která bude partnerskou institucí TA ČR v rámci 5. veřejné soutěže programu DELTA.

Setkání se zúčastnilo téměř 35 zástupkyň a zástupců českých a korejských podniků a výzkumných organizací. Setkání úvodními slovy zahájili člen předsednictva TA ČR pan Vladimír Kebo, pan Roman Pašek z agentury CzechInvest a paní Jana Hajzlerová z Česko-korejské společnosti. Po prezentacích možností financování projektů na obou stranách následovaly prezentace účastníků ve čtyřech tématických blocích: jaderná energetika, smartgrid, fotovoltaika a energetická účinnost.

P3290137

P3290144

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…