TATRA TRUCKS a TATRA Buggyra Racing Team - stále společně

23.07.2018 10:59

TATRA Buggyra Racing Team bude s tovární podporou pokračovat v dobývání dakarského „Beduína" i následující dva roky. Ze samotných počátků spolupráce, kdy šlo především ze strany roudnického týmu Buggyra o přípravu motorů se v roce 2013 vykrystalizovala smlouva o tovární podpoře automobilky TATRA TRUCKS a.s.

TATRA TRUCKS a TATRA Buggyra Racing Team - stále společně
Foto: Czechoslovak Group
Popisek: TATRA TRUCKS

Ze samotných počátků spolupráce, kdy šlo především ze strany roudnického týmu Buggyra o přípravu motorů se v roce 2013 vykrystalizovala smlouva o tovární podpoře automobilky TATRA TRUCKS a.s.
Přesně dle daného harmonogramu a zvolené strategie obsazoval soutěžní tým TATRA Buggyra Racing rallye dakarského typu se zvláštním zaměřením na vlastní soutěž Dakar jako vrcholný bod každoroční snahy o úspěšný boj s celosvětovou konkurencí. Od motoru Gyrtech a prvního soutěžního speciálu T 815 „Fat Boy" narostl tým TATRA Buggyra Racing o další dva soutěžní speciály vrcholné úrovně TATRA PHOENIX G2 a TATRA PHOENIX G3 a několik doprovodných vozidel postavených na základě modelů klíčové obchodní řady TATRA PHOENIX včetně nejmodernějšího civilního provedení s přívlastkem „Euro6".

Skvělá pověst

Vrcholné zážitky a možnosti opakovaně pociťovat hrdost na značku TATRA všem fanouškům, obchodním partnerům, zákazníkům a v neposlední řadě zaměstnancům společnosti TATRA TRUCKS a.s. pravidelně zprostředkovává jeden z nejlepších dakarských jezdců s kamiony Martin Kolomý, pravidelně doplňovaný v posledních třech letech dalšími skvělými jezdci jako je Jaroslav Valtr, Aleš Loprais nebo Martin Šoltys. Ostatně o jeho pozici ve světovém „pelotonu" dakarských specialistů snad nejlépe hovoří nedávné významné ocenění ze strany jednoho z největších konkurentů.

Dakar 2019 a 2020

Vzhledem k dosaženým výsledkům a pravidelnému naplňování postupných cílů byla podepsána mezi společností TATRA TRUCKS a.s. a závodním týmem Buggyra další dvouletá smlouva o spolupráci na zajištění a realizaci účasti především na světoznámé rallye Dakar a některých dalších soutěží dakarského typu na roky 2019 a 2020. Hlavním jezdcem nesoucím břímě skvělé pověsti vozidel TATRA na světových kolbištích bude opět Martin Kolomý.

Smlouva o spolupráci a existenci TATRA Buggyra Racing týmu zahrnuje tovární podporu formou dodávek dílů a technické pomoci za exkluzívních podmínek. Navíc, oproti předcházejícím smlouvám z minulosti je obohacena o další výhodné synergické efekty. Jedním z nich a zároveň jedním z nejdůležitějších, je fakt, že jezdci Buggyry a především dvojnásobný mistr Evropy v závodech tahačů na okruzích FIA a dvojnásobný mistr Číny v závodech na tahačů na okruzích se speciálem TATRA PHOENIX a mnohonásobný držitel rychlostních a vytrvalostních rekordů David Vršecký se budou podílet také na testování nově vyvíjených vozidel TATRA se zaměřením na konstrukční ladění podvozku.

Na rallye Dakar 2019 a 2020 a dalších menších soutěžích dakarského typu uvidíme opět evoluční varianty soutěžních speciálů TATRA PHOENIX v přísně trambusovém provedení, plně odpovídající své předloze v podobě nejmodernějších civilních vozidel TATRA.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…