TV Barrandov: Týden s prezidentem dosáhl nadprůměrné sledovanosti

05.05.2017 12:06

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov slaví další úspěch. Speciální díl pořadu TÝDEN s prezidentem, patřící do její vlastní tvorby, se zařadil mezi nejsledovanější publicistické formáty dne.

TV Barrandov: Týden s prezidentem dosáhl nadprůměrné sledovanosti
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Ve čtvrtek 4. května v hlavním vysílacím čase odvysílala televize Barrandov půlhodinový diskusní pořad s prezidentem České republiky Milošem Zemanem, který se v něm exkluzivně vyjádřil k budoucnosti vlády. Prozradil, kdo by se měl po Bohuslavu Sobotkovi stát novým premiérem, podpořil setrvání Andreje Babiše v křesle ministra financí a apeloval na současnou koaliční vládu, aby dovládla do říjnových sněmovních voleb.

Exkluzivita tématu měla vliv i na sledovanost. Včerejší vysílání pořadu TÝDEN s prezidentem bylo zatím nejúspěšnější od začátku vysílání. Speciální díl sledovalo v průměru 351 tisíc diváků starších 15 let při podílu 8,6 procenta. Sledovanost se v druhé části pořadu dokonce vyšplhala až na úroveň 400 tisíc diváků. Alespoň tři minuty v kuse vysílání TÝDNE s prezidentem vidělo 537 tisíc diváků, což je nadprůměrná sledovanost.

V úloze moderátora jste mohli spatřit generálního ředitele TV Barrandov a předsedu představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromíra Soukupa. „Počet diváků, kteří sledovali TÝDEN s prezidentem, jenom dokazuje sílu stanice TV Barrandov a přitažlivost tohoto formátu. Jsem velmi potěšen, že je to právě naše skupina, která v těchto chvílích poskytuje občanům České republiky opravdu nezávislé zpravodajství,“ uvedl Jaromír Soukup.

Reprízu speciálního dílu pořadu TÝDEN s prezidentem můžete sledovat již tuto neděli od 12.00 na TV Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …