TV Barrandov: Volební lídři v Duelu Jaromíra Soukupa speciál oslovili 576 tisíc diváků

18.10.2017 13:13

Poslední Duel Jaromíra Soukupa speciál opět převálcoval Předvolební debaty České televize a dosáhl prozatím nejlepšího výsledku od začátku vysílání. Pozvání přijalo osm volebních lídrů, kteří byli pod palbou otázek generálního ředitele TV Barrandov.

TV Barrandov: Volební lídři v Duelu Jaromíra Soukupa speciál oslovili 576 tisíc diváků
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

V nejlepší předvolební diskusi v Česku se včera 17. října setkalo osm volebních lídrů politických stran, které mají největší šanci dostat se do Poslanecké sněmovny. Generální ředitel Skupiny Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup ve svém volebním speciálu přivítal Miroslava Kalouska, Petra Fialu, Lubomíra Zaorálka, Karlu Šlechtovou, Tomia Okamuru, Jiřího Dolejše, Ivana Bartoše a Jana Bartoška.

„Velmi si vážím toho, že se nám do včerejšího – vlastně posledního speciálu před volbami – podařilo sehnat takto exkluzivní hosty. Přece jenom jde o nejdůležitější aktéry letošních voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky,“ řekl Jaromír Soukup.

Exkluzivita hostů měla vliv i na sledovanost. Včerejší předvolební diskusi sledovalo v průměru 237 tisíc diváků při podílu 8,7 procenta, což je jednoznačně nejlepší podíl v historii pořadu. Sledovanost se v třetí části dokonce vyšplhala až na úroveň 316 tisíc diváků. Alespoň tři minuty v kuse vysílání vidělo 576 tisíc diváků. Pro srovnání – průměrný podíl sledovanosti všech dílů Duelu Jaromíra Soukupa speciál dosahuje hodnoty 5,9 procenta, zatímco Předvolební debaty na ČT24 si připisují podíl pouze 3 procenta. „Z rekordních hodnot sledovanosti je jasně patrné, že pro zatím nerozhodnuté voliče jsou barrandovské politickodiskusní pořady jasnou volbou, a pevně věřím tomu, že i volbou přínosnou,“ dodal Jaromír Soukup.

Reprízu včerejšího dílu Duelu Jaromíra Soukupa speciál můžete sledovat dnes od 19.15 na stanici Barrandov PLUS.

ATO – Nielsen Admosphere, 29.8.2017 – 17.10.2017, cílová skupina: 15+, typ sledovanosti Live + TS0-3, premiéry TV Barrandov a ČT24, data k dispozici 18.10.2017

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…