TV Metropol představuje nové logo

27.05.2013 19:40

Společnost MF TV s. r. o. představuje nové logo TV Metropol. Nové logo televizní stanice bude poprvé zveřejněno na obrazovkách v pondělí 3. června 2013. Jednotlivé programové bloky, Kultura, Hobby, Zdraví, Lifestyle a Info jsou rozděleny do přehledných barevných modifikací, a tím divák získá snadnou orientaci v programové nabídce.

TV Metropol představuje nové logo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ovládání od televize

Logotyp je změněn přesně po dvou letech existence TV Metropol. Graficky nové logo navazuje na logo původní. Vizuální provedení, které bylo vytvořeno in-house v kreativním týmu TV Metropol, plynule navazuje na originální podobu a zároveň plně souzní se změnami, kterými nyní televize prochází. Nové logo TV Metropol si stále drží svůj charakteristický tvar, je však vizuálně výraznější a dynamičtější. Nové logo zároveň funguje jako platforma pro jednotlivé variace a barevné verze. Základním prvkem loga, vycházejícím z původního návrhu, je trojúhelník, který se tak zároveň stane stěžejním vizuálním prvkem nové grafické podoby TV Metropol. „Televize Metropol zůstává úzce propojena s životem Prahy a středních Čech, odkud přináší každou hodinu aktuální zprávy. S celkovou změnou vizuálního stylu, která zahrnuje nové logo a grafiku, ale i řadu dalších dílčích změn, bude brzy představeno i nové studio,“ řekl Karel Polcar, jednatel společnosti MF TV s. r. o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…