TV Nova spustila k 20. narozeninám službu NOVA Plus zveřejňující právě odvysílané pořady

17.02.2014 11:45

V den svých 20. narozenin spustila skupina Nova službu NOVA Plus, která umožňuje divákům jednoduše shlédnout pořady a seriály z vlastní produkce skupiny až 7 dní po jejich odvysílání v televizi. Diváci, kteří nestihli některou z posledních epizod na televizní obrazovce, mají nově šanci pustit si ji zdarma a bez registrace na svém počítači na novaplus.cz.

TV Nova spustila k 20. narozeninám službu NOVA Plus zveřejňující právě odvysílané pořady
Foto: nova.cz
Popisek: Logo televize Nova

Pouhým kliknutím na příslušné tlačítko se diváci snadno dostanou k právě odvysílaným dílům seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2, Doktoři z Počátků a Kriminálka Anděl. NOVA Plus navíc umožní sledovat pořady z původní produkce Nova jako Víkend, Prásk!, Střepiny a Televizní noviny. Poslední epizody se na NOVA Plus objeví vždy hned po odvysílání v televizi a budou zdarma přístupné po sedm dní.

„NOVA Plus přináší divákům přidanou hodnotu tím, že jim umožní pohodlně a zadarmo sledovat vybraný program TV Nova. Pokračujeme tak v obchodní strategii distribuování vlastního obsahu napříč různými kanály. Diváci zároveň získají možnost pustit si dodatečně svůj oblíbený pořad, pokud jej nestihli v televizi,“ uvedl Christoph Mainusch, jednatel a generální ředitel skupiny Nova.

Stránky novaplus.cz jsou rozděleny podle jednotlivých pořadů, které jsou dále provázány na související mikrostránky na nova.cz. Návštěvníci se tak snadno dostanou nejen k videím, ale i k dalším exkluzivním informacím ze zákulisí pořadů a seriálů, které nova.cz dlouhodobě svým divákům přináší.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…