Talkshow Geni a Míši: 11. disciplína, erotický design a komparz na plný úvazek

11.09.2014 18:32

Do dalšího dílu talkshow TGM přijali pozvání atlet a moderátor Roman Šebrle, designérka Anna Marešová a komparzisté z povolání Eva Blechová a Antonín Buzič. Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 14. září ve 21.30 na Primě.

Talkshow Geni a Míši: 11. disciplína, erotický design a komparz na plný úvazek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Televize Prima

Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika.

Roman Šebrle je atletický vícebojař, mistr světa i Evropy v hale i pod otevřeným nebem, olympijský vítěz v desetiboji a bývalý světový rekordman, který jako první překonal v tomto sportu hranici 9000 bodů. Nyní se intenzivně věnuje své „jedenácté disciplíně“, kterou je moderování hlavní zpravodajské relace FTV Prima. V originálním moderátorském trio souboji se dozvíte, jak Roman prožívá každý start před zpravodajským přenosem. Michal s Richardem ho budou učit správně moderovat a přichystají si na něj nejednu záludnost. Roman Šebrle je zase bude na oplátku učit hrát golf. Kdo se stane odpalovacím obětním beránkem? Podíváte se na desetiboj z nových úhlů pohledu, které by vás ani ve snu nenapadly. Podaří se pánům tento sport modernizovat pro další roky? A jaká jsou pravidla nové nebezpečné hry ruská omeleta, v níž se Roman utká s Michalem Suchánkem?

Anna Marešová je produktová designérka, která se zaměřuje na průmyslový design. Za svou bakalářskou práci Tramvaj pro Prahu získala mnoho ocenění, jako téma magisterské práce si zvolila erotické pomůcky pro ženy. I za ně získala řadu ocenění, což ji vedlo k založení vlastní značky, kterou nazvala Whoop.de.doo . „Navrhnout erotické pomůcky pro mě byla nesmírná výzva. Chtěla jsem vymyslet takové, ze kterých by měly ženy nejen potěšení, ale které by byly na pohled hezké, designově čisté.  Návrh jsem konzultovala s odborníky, například s gynekoložkou,“ vysvětlovala Anna. Ukázku z této série přinesla i do studia. Richard s Michalem se tak nad Venušinými kuličkami pustí s Annou do odborné diskuze, budou mimo jiné rozebírat otázku, zda a jak se u mužů „projevuje“ pánevní dno. Pro toto téma se nadchnou tak, že Anně dokonce předloží sérii vlastních návrhů erotických pomůcek, které pojmenují podle známých a slavných osobností. Dočkáme se tak v budoucnu vibrátoru s názvem Matuška, Lendl nebo svatý Václav?

Jací jsou lidé, které často vídáte, ale vůbec si jich nevšimnete? Dá se komparzem uživit? O tom budou mluvit Eva Blechová a Antonín Buzič, tak zvaní komparzisté z povolání. Každý z nich hraje v komparzu víc než dvacet let a objevují se ve filmech, seriálech i reklamách. Michal s Richardem a Ondřejem jim dají možnost být konečně za hvězdy a hrát před kamerou hlavní role. Co si pro ně přichystají? A jak se Michal s Richardem budou naopak cítit v rolích komparzistů?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…