Tartaletka, ovocné pokušení

23.06.2016 15:45

Tartelettes, neboli tartaletky, to jsou lahodné křehké dortíky, bohatě zdobené čerstvým ovocem. Francouzské pekařství PAUL je po celé léto svým zákazníkům přináší v originální podobě!

Tartaletka, ovocné pokušení
Foto: Pekárna Paul
Popisek: Tartaletky, ovocné pokušení

Léto nám přináší mnoho šťavnatých potěšení a svěříte-li tyto sladké letní plody do šikovných rukou francouzských mistrů cukrářů, výsledkem je okouzlující tartaletka. 
Křehký košíček z křupavého lineckého těsta s výraznou máslovou vůní a chutí - je naplněný lahodným jemným pudinkovým krémem a spoustou čerstvého ovoce! Na francouzském stole nesmí chybět na žádné letní oslavě.  
 
Letos můžete ochutnat nejen nejoblíbenější varianty našich zákazníků – sladkou Tartaletku s jahodami a svěží Tartaletku s malinami, ale také naši novinku, neodolatelnou Tartaletku s lesním ovocem! Vaše chuťové buňky potěší šťavnatá směs ovoce - malin, ostružin, borůvek… – to je opravdová chuť léta, prázdnin a dovolených! 
 
 
 
Komerční tisková zpráva
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…