Televize Barrandov nad 15 procenty podílu na trhu

05.07.2016 16:05

Včerejší nový zpravodajský blok televize Barrandov se výrazně podílel na celkovém úspěchu této televizní stanice. Ta včera dosáhla na 9,42 procent podílu na trhu sledovanosti. Velkou měrou se na tom také podílel kanál Kino Barrandov, který dosáhl téměř dvouprocentního podílu na trhu.

Televize Barrandov nad 15 procenty podílu na trhu
Foto: red
Popisek: TV Barrandov

Nový, více než hodinový zpravodajský blok televize Barrandov, který tato stanice nasadila včera do vysílání, výrazně uspěl, a potvrdil tak dlouhodobý trend zvyšování podílu na trhu sledovanosti, který vykazuje celá skupina TV Barrandov. Včerejší sledovanost Našich zpráv totiž byla 15,1 procenta diváků.

„Jsem rád, že nám sázka na prodloužené zpravodajství vyšla. Potvrzuje to tak náš předpoklad, že diváci mají o podobný formát zájem. Chtěl bych však ujistit diváky, že zpravodajstvím novinky v našem vysílání rozhodně nekončí. Novinkou je také například pořad o vaření Kolotoč v kuchyni, se kterým začínáme dnes a já osobně se těším na 15. července, kdy diváci uvidí pilotní díl našeho nového detektivního seriálu dr. Kellerová,“ uvedl Jaromír Soukup, předseda představenstva TV Barrandov a Empresa Media.

Zpravodajský blok televize Barrandov byl od pondělí prodloužený o tři nové prvky. Prvním, který doplňuje již tradiční pořad plný kuriozit Exploziv, byl EXPLOZIV KRIMI, ve kterém diváci mohli vidět nejen zločiny, ze kterých mrazí a které hýbou celým Českem, ale také kuriózní a malá dramata třeba právě z jejich města nebo vesnice. Druhou novinkou pak bylo NEJLEPŠÍ POČASÍ, které budou uvádět oblíbení moderátoři Michaela Dolinová, Štěpánka Duchková a Alexander Hemala každý den na TV Barrandov v 19.55. Poslední inovací byl pak start NEJLEPŠÍCH HOROSKOPŮ, které půjdou každý všední den a v neděli od 20.05 na TV Barrandov.

EXPLOZIV KRIMI - moderátor Václav Tittelbach.

V sobotu se pak do nové struktury zpravodajského bloku zapojí redaktoři nejprodávanějších společenských titulů na trhu Sedmičky a Exkluzivu, kteří se podílejí na vzniku nového pořadu ze světa celebrit – Paparazzi. Ten bude uvádět Lucie Šprinclová. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…