Televize Barrandov se rozloučila s moderátorskou dvojicí Alešem Cibulkou a Michalem Jagelkou

18.09.2017 15:40

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic – TV Barrandov – se rozloučila s moderátorským duem Alešem Cibulkou a Michalem Jagelkou.

Televize Barrandov se rozloučila s moderátorskou dvojicí Alešem Cibulkou a Michalem Jagelkou
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Pořady této moderátorské dvojice, mezi něž patří Můžu dál?, Roztoč to, Aféry a Život na houpačce, se nesetkaly s takovou diváckou podporou, která by je udržela v aktuální programové nabídce televize Barrandov. Ta totiž kontinuálně zvyšuje svůj podíl na trhu sledovanosti, přičemž koncem léta se její podíl na trhu pohyboval okolo 11 procent. To představuje meziroční nárůst o 42 procent.

„U všech formátů vlastní tvorby je pro nás klíčová sledovanost, která je téměř jediným kritériem pro nasazení pořadů do vysílání. Hledat za jakýmkoli naším krokem něco jiného je bezpředmětné. Jsme soukromá televizní skupina, kde platí, že o všech věcech od programu až po výběr nebo nasazení moderátorů rozhoduje generální ředitel,“ uvedl Jaromír Soukup, generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media.

Televize Barrandov je v současnosti třetí nejsledovanější komerční televizní skupinou v České republice a jako jedna z mála dokazuje kontinuálně zvyšovat svůj podíl na trhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…