Televize Barrandov startuje s novou řadou seriálu Doktorka Kellerová

07.04.2017 20:35

Skupina Barrandov připravila pokračování úspěšného seriálu Doktorka Kellerová. Další setkání s uznávanou psychiatričkou Lýdií Kellerovou v podání herečky Kateřiny Brožové startuje již dnes v hlavním vysílacím čase.

Televize Barrandov startuje s novou řadou seriálu Doktorka Kellerová
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

„Seriál Doktorka Kellerová patřil loni mezi nejúspěšnější formáty vlastní tvorby. Jen premiérový díl tohoto pořadu si nenechalo ujít 464 tisíc diváků. Pokračovat v natáčení premiérových dílů seriálu tedy byla jasná volba. Pevně věřím, že diváci ocení propracovanější vztahové linky a uvěřitelnost příběhů, které vycházejí z reálných životních situací,“ nastínil podobu nových dílů generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Druhá řada se od první v mnohém liší. Samozřejmě dále se rozvíjí příběh doktorky Kellerové, která řeší kriminální případy, objeví se však více vztahových zápletek obětí. „Diváky čekají dramatické příběhy domácího násilí, únos nemocného chlapce či opuštěné děti. Na konci každého příběhu je vždy řešení, které přináší spravedlnost a naději,“ prozradil režisér Ivo Macharáček, který v minulosti režíroval například snímek Tajemství staré bambitky. 

Nová řada bude mít deset dílů a uvidíte v ní spoustu nových tváří, například Alenu Mihulovou, Kristýnu Frejovou, Jana Révaie, Pavla Kříže a další zvučná jména. „Oproti minulé řadě se změnil tvůrčí tým, v jeho čele teď stojí režisér Ivo Macharáček. Práce krásně utíká a všichni, byť pracujeme od rána do večera, jsme zapálení pro práci a natáčení si užíváme,“ dodala představitelka hlavní hrdinky Kateřina Brožová.

Premiérový první díl z druhé série, ve kterém se objeví i generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup, můžete sledovat v pátek 7. dubna ve 20.15 na televizi Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…