Tématem Arény Jaromíra Soukupa budou exekuce v Česku

21.11.2017 11:12

Zajímá vás, co všechno si mohou exekutoři dnes dovolit, s jakými problémy se potýkají při vymáhání nezaplaceného výživného, jak se s exekutorem domluvit a jak správně krotit svoje půjčky? Sledujte již dnes Arénu Jaromíra Soukupa, kde se dozvíte odpovědi na všechny tyto otázky a kde hlavní úlohu hraje to, co zajímá a trápí diváky.

Tématem Arény Jaromíra Soukupa budou exekuce v Česku
Foto: TV Barrandov
Popisek: Aréna Jaromíra Soukupa

V úterý 21. listopadu odvysílá televize Barrandov další díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, která minulý týden zcela převálcovala hlavní pořad na ČT 24 – Fokus Václava Moravce, o čemž svědčí průměrný podíl sledovanosti, který byl v případě debaty generálního ředitele Jaromíra Soukupa téměř jednou tak velký.

Hostem premiérového dílu bude viceprezident České exekutorské komory Vladimír Plášil, kterého doplní ministr spravedlnosti Robert Pelikán! Oba dva se bude snažit obhájit svůj názor v situaci, kdy proti nim budou stát obyčejní lidé. Podaří se jim to?

Sledujte exkluzivní živý přenos, který slibuje ostré výměny názorů, výjimečné hosty a nový styl politické debaty. Již dnes ve 21.25 na TV Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…