Teplárna pokřtila svůj devátý kalendář

26.11.2015 19:50

Teplárenská společnost United Energy, za přítomnosti obchodních partnerů a zaměstnanců, pokřtila svůj devátý firemní kalendář.

Teplárna pokřtila svůj devátý kalendář
Foto: Archiv UE.
Popisek: Teplárna United Energy.

„ Až na historický první firemní kalendář naší společnosti, souvisely všechny následující s činností komořanské teplárny. Ani kalendář pro rok 2016 s názvem „… i humor zahřeje“ nebude výjimkou. Již název kalendáře vypovídá o jeho námětu, který vznikl na základě faktu, že lékařská věda v řadě studií prokázala, že smích a humor mají ohromný vliv na tělesné a duševní zdraví člověka. A my doufáme, že listování naším firemním kalendářem fyzickou i psychickou pohodu jeho majitelů vydatně podpoří“, řekla Miloslava Kučerová, tisková mluvčí společnosti.

Dvanáct obrázků kresleného humoru na téma teplo a tepelná pohoda, ušil komořanské teplárně na míru známý karikaturista a písničkář Miroslav Kemel, který v současné době tvoří vtipy pro deník Právo. Křtu se ujal Milan Boháček, generální ředitel United Energy.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…