Tesco: Léto nahrává on-line nakupování

29.07.2016 15:00

Léto je v plném proudu a to znamená jediné – teplé slunečné dny, příležitost ke spoustě gurmánských zážitků a hlavně zasloužený odpočinek. Horké měsíce nám však také dávají pořádně zabrat.

Tesco: Léto nahrává on-line nakupování
Foto: Tesco
Popisek: Tesco

Společnost Tesco radí, jak letní nákupy vyřešit snadno a rychle prostřednictvím služby Tesco Potraviny on-line. Ve volných chvílích se pak můžete věnovat rodině, vyrazit společně na výlet nebo se prostě jen tak usadit na zahradě – zkrátka užít si léto na maximum!

Letní výhody on-line nákupů

Na internetu seženete vše, co je pro pohodové léto nezbytné – ať už zatoužíte osvěžit se melounem, hodit na gril kus dobrého masa, namíchat si osvěžující drink nebo vám prostě jen dojde opalovací krém – na www.itesco.cz jsou ve 20 000 položek zahrnuty všechny produkty běžně k dostání v kamenných obchodech. Vaše nákupy vám přitom zkompletují, zabalí a chlazené či mražené doručí až ke dveřím domů a bytů. Dovážková služba Tesco je po více než čtyřech letech od spuštění dostupná už čtyřem milionům Čechů v celkem sedmi krajích a dvanácti městech.

Prostřednictvím on-line nákupu vyřídíte vše během několika minut. Rozvoz na Tesco potraviny on-line je k dispozici sedm dní v týdnu a to od 8. hodiny ráno až do 22. hodiny večerní. Lze si tak snadno naplánovat „doplnění zásob“ na den a čas, který potřebujete. Vzpomeňte si například na klasickou situaci po návratu z dovolené – unavení po dlouhé cestě, doma čekají hory špinavého prádla k vyprání a navíc prázdná lednice… Tomu lze ale snadno předejít. Objednávku můžete udělat už 3 týdny dopředu a změnit ji až do 23. hodiny dne předcházejícího doručení. Nákup lze zaplatit on-line předem, případně částku uhradit platební kartou přímo řidiči až po převzetí zboží.

Garance pohodového léta ve třech bodech

V Tescu pro vás rozváží po celé léto (tedy do 12. 9. 2016) zdarma. Stačí jen nakoupit nad 1 799 korun a zadat slevový e-kupon s kódem 100Leto. Z celkové částky vám bude odečteno 100 korun, které plně pokryjí i tu nejvyšší možnou sumu za dovoz. Ta se běžně pohybuje mezi 49 a 99 korunami v závislosti na čase doručení.

Jedna z variant doručení nákupu, Klikni & Vyzvedni, bude během celého léta dostupná za symbolickou 1 korunu (původní cena 39 korun). Služba je ideální pro ty, kteří si nemohou naplánovat přesný čas doručení domů nebo nechtějí trávit čas výběrem zboží na obchodě. Potraviny jednoduše „naklikáte“ a následujícího dne, třeba po cestě na chatu, už si je jen přeberete – a nemusíte dokonce ani vystoupit z auta. Službu lze využít hned ve třech městech po celé České republice, v Praze v Letňanech, Brně-Králově Poli a Mladé Boleslavi.

Společnost Tesco však k samotným výhodám on-line nakupování přidává ještě jednu navíc: k létu totiž neodmyslitelně patří cestování, výlety a poznávání nových a zajímavých míst. Jako pozornost proto při nákupu nad 1 799 korun obdržíte unikátní kód, který vložíte na webu www.itesco.cz/zazitky a vyberete si zde jednu ze třech skvělých slev na volnočasové aktivity s rodinou. V době, kterou šikovně ušetříte nakupováním, se tak můžete obdivovat krásám českých hradů a zámků nebo se zrelaxovat ve wellness. Akce platí až do 18. září a slevy lze vybírat až do 30. září 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…