Tesco Mobile: K čemu paušál, když je tu Dynamo?

06.09.2014 10:11

Tesco Mobile a představuje novou revoluční službu pro své zákazníky.

Tesco Mobile: K čemu paušál, když je tu Dynamo?
Foto: red
Popisek: Tesco mobile

Nová a svým způsobem revoluční služba, kterou virtuální operátor Tesco Mobile spustil v těchto dnech, spojuje výhody paušálního tarifu a předplacené karty. Svým uživatelům zajišťuje velmi efektivní a přitom komfortní způsob, jak mít kontrolu nad výdaji za mobilní služby a neutratit ani o haléř více, než ve skutečnosti provolají, stejně jak tomu je u předplacené karty.

Zároveň odbourává nutnost neustálé kontroly výše kreditu a jeho dobíjení při jeho vyčerpání, což je hlavní důvod, proč mnoho lidí upřednostňuje tarif. To vše bez nutnosti uzavírat jakékoli smlouvy a závazky k využívání služby po určité období. Tesco Mobile přináší „předplacenou kartu bez nutnosti dobíjet“.

Služba Dynamo, která si vzala za své heslo „Dobíjí za vás“, je cílena nejen na stávající vyznavače předplacených karet, ale především na tarifní zákazníky standardních mobilních operátorů. Ti nabízejí výhodné paušální tarify začínající na částce přibližně 249 Kč s nálepkou „neomezené volání“. To se však týká jen vlastní sítě a zákazník platí fixní částku bez ohledu na to, kolik v jejím rámci ve skutečnosti provolá. Za služby v rámci ostatních sítí pak platí další nemalé prostředky a celková měsíční útrata se tak běžně navýší o dalších několik desítek či stovek korun.

Dynamo si zachovává nezávislost a pružnost předplacené karty, posouvá se však na platformu automatického dobíjení, které lze prostřednictvím webu či mobilního telefonu velmi jednoduše spravovat. „Dynamo je svým způsobem tarif, který si každý šije sám na míru. To, co neutratí, nemizí v nenávratnu s koncem zúčtovacího období. Nabízí přitom daleko výhodnější cenové podmínky, než je tomu u „neomezených“ tarifů,“ říká Branko Gugleta, marketingový ředitel Tesco Mobile k tomu, co mladého virtuálního operátora vedlo ke spuštění ojedinělého projektu.

Ve chvíli, kdy zákazník službu Dynamo aktivuje, funguje zcela automaticky. V případě poklesu kreditu pod určitou hranici dojde k dobití kreditu z registrované platební karty. Zákazník si přitom může službu nastavit tak, aby jej před každým dobitím upozornila SMS zprávou a on tak mohl proces případně zastavit. Na rozdíl od dobíjení prostřednictvím kuponů či terminálů nezabere dobíjení přes Dynamo prakticky žádný čas.

S využitím služby Dynamo Tesco Mobile platí každý zákazník tedy jen za to, co skutečně využije. Díky skvělým minutovým sazbám, které Tesco Mobile nabízí držitelům Clubcard, tak zákazník může například při měsíční útratě 250 Kč nejen volat a psát SMS v rámci sítě neomezeně, ale ještě k tomu provolat 200 minut do ostatních sítí, což představuje volání bez závazku za skutečně bezkonkurenční cenu.

Více o službě Dynamo na www.tescomobile.cz/dynamo.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…