Tobogan z Hudebního divadla v Karlíně odvysílá Český rozhlas Dvojka i na YouTube a na Facebooku

17.11.2017 9:09

Dvouhodinový pořad Tobogan z Hudebního divadla v Karlíně odvysílá Český rozhlas Dvojka v sobotu 18. listopadu od 11.00 hodin kromě klasického přímého přenosu také videopřenosem na YouTube a na Facebooku.

Tobogan z Hudebního divadla v Karlíně odvysílá Český rozhlas Dvojka i na YouTube a na Facebooku
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Pro všechny příznivce pořadu Tobogan připravil Český rozhlas Dvojka překvapení. Sobotní dvouhodinový speciál jim nabídne nejen prostřednictvím rozhlasových vln, ale také s obrazem na kanálu YouTube a na Facebooku.

„Víme, že řada posluchačů nemá možnost se do Prahy dostat a být s námi přímo v Hudebním divadle v Karlíně. Jsme tak moc rádi, že se nám podařilo zajistit i videopřenos a umožníme jim tak užít si atmosféru nejen prostřednictvím zvuku, ale i obrazu. Určitě to bude stát za to,“ říká šéfredaktor Českého rozhlasu Dvojka Martin Groman.

Místo a slavnostní nádech dvouhodinového speciálu symbolizují i pozvaní hosté. Účast potvrdily zpěvačky Lucie Bílá, Dasha, Hana Křížková, Markéta Procházková a Pavla Břínková, zpěváci Bohuš Matuš a Tomáš Ringel, herci Tomáš Trapl a Martin Písařík, libretista Pavel Bár, herečka a zpěvačka Kateřina Brožová, režisér Antonín Procházka a chybět nebude ani ředitel Hudebního divadla v Karlíně Egon Kulhánek.  

Více informací o pořadu a programu Českého rozhlasu Dvojka na webu dvojka.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…