Tomáš Slavíček je opět mistrem světa ve stepu! Další titul přivezl z německého města Riesa

06.12.2018 14:49

Tanečník a choreograf Tomáš Slavíček se stal opět světovým šampionem ve stepu. Na soutěži v německé Riese získal se svým souborem Tap Academy Prague dva nejdůležitější tituly mistra světa.

Tomáš Slavíček je opět mistrem světa ve stepu! Další titul přivezl z německého města Riesa
Foto: Agentura MM
Popisek: Tomáš Slavíček, mistr světa ve stepu

Tentokrát v kategorii dětských formací a především poprvé v kariéře i v královské disciplíně dospělých formací. Stal se také nejlepším choreografem roku 2018 na světě. "Já jsem měl v Riese ještě spoluchoreografa Adama Vojtoviče, takže mu chci tímto poděkovat," řekl Tomáš, v jehož souboru je také dcera bývalého premiéra Stanislava Grosse Denisa.

Tomáš Slavíček stepuje od dětství a dnes je jedním z hlavních lektorů a choreografů Tap Academy Prague. Je několikanásobným mistrem České republiky, Evropy a světa. Za svoji trenérskou kariéru vychoval několik mistrů světa a vytvořil mnoho vítězných choreografií pro soutěže na mezinárodní úrovni.

Vystupuje v Divadle La Fabrika a v Divadle Radka Brzobohatého. Příští rok si zahraje v Divadle Broadway v muzikálu Kvítek Mandragory, který bude poskládaný z písní Heleny Vondráčkové. Právě s popovou legendou stepuje Slavíček na jejím turné Helena DNES, které v pátek 14. prosince vyvrcholí v pražské Lucerně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…