Tomio Okamura (SPD) zve na besedy ve městech

27.03.2016 15:13

Zlín, Valašské Meziříčí, Havířov, Ostrava, České Budějovice, Praha a další města - těším se na osobní setkání s Vámi na mnoha besedách po celé republice v březnu a v dubnu!

Tomio Okamura (SPD) zve na besedy ve městech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Ve středu 30. března bude veřejná beseda nejprve ve Zlíně v 14h v sále Univerzity Tomáše Bati, Mostní 5139 a poté ve Valašském Meziříčí v 18h v sále hotelu Apollo, Křižná 184.

Ve čtvrtek 31. března bude nejprve od 16h beseda v Havířově, v sále restaurace Divadélka, Nábřeží 215/75 a pokračovat budu další besedou v 18h v Ostravě-Zábřeh ve velkém sále kulturního domu Akord (bývalý kulturní dům NH), nám. SNP 1.

První dubnová veřejná beseda našeho hnutí SPD se mnou bude v Praze ve středu 6.dubna v 18:30h v sále Besední restaurace, Slivenecká 7, Praha 5 - Hlubočepy.

Další dubnová veřejná beseda bude v Českých Budějovicích ve čtvrtek 7. dubna v 18h v kulturním a konferenčním centru Art IGY, hudebním hostem bude DUO PiňaKoláda.

Tématem všech besed budou všechna aktuální palčivá témata a návrhy řešení, diváci se mne budou moci přímo na cokoliv ptát, VSTUP VOLNÝ!

V první polovině letošního roku opět navštívím v rámci desítek veřejných besed a dalších setkání všechny kraje České republiky. Podrobný program postupně zveřejním zde na mém facebooku na základě informací z našich krajských organizací SPD, které besedy organizují. Pro informace sledujte prosím můj profil https://www.facebook.com/tomio.cz

Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.

Fotka uživatele Tomio Okamura - SPD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec