Tři sestry a Horkýže Slíže vyprodávají haly

18.11.2013 21:30

Tři sestry a Horkýže Slíže odstartovali v pátek 8. 11. 2013 Bratia a Sestry tour 2013! Hned první tři koncerty tour na Kladně, v Roudnici nad Labem a Ostravě byly beznadějně vyprodány. Krásnou návštěvností nás potěšili i fanoušci v Opavě a ve Zlíně.

Tři sestry a Horkýže Slíže vyprodávají haly
Foto: ČT24
Popisek: Gramofonové desky

Výsledkem bylo více než  10 000 spokojených fanoušků, ale taky pár stovek nespokojených, kteří už se dovnitř nedostali!!! Kupte si na koncerty Bratia a Sestry tour vstupenky v předprodejích, ať pak nejste zklamaní! V ostatních městech  už pomalu vstupenky docházejí , což se týká i pražského vánočního koncertu. Ten má  omezenou kapacitu, aby byl zachován komfort pro návštěvníky.

Nenechte si ujít jedinečné spojejí  české a slovenské rockové scény přímo ve vašem městě či okolí. Obě skupiny si pro vás připravily skoro dvouhodinový set,  během kterého vám představí  průřez celou svojí dosavadní tvorbou.

Skupina Tři sestry zahraje jak léty prověřené hity Kovárna, Mexiko, Zelená, Život je takovej, tak i zcela nové písně z čerstvě vydaného alba „Bratia a sestry“.

Horkýže Slíže si pro vás připravili celou řadu songů z jejich více jak dvacetiletého působení na hudební scéně Slovenské i České republiky.

Premiéra sesterské písně Bába v podání Horkýžů a naoplátku premiéra horkýžovské písně Velká Mača, Vincov Haj v podání Tři sester vás zajisté překvapí a pobaví.

Určitě si nenechte ujít netradiční podání Československé hymny, která zazní jak před začátkem vystoupení, tak i v malé pauze mezi jednotlivými koncerty.

Obě kapely chystají v průběhu koncertů různá překvapení a vtípky, kterými obšťastní druhou - právě hrající kapelu.

Legrace a dobrá nálada určitě chybět nebudou.

 

Na koncertech je možné si zakoupit i společné CD obou kapel, které je pojmenováno stejně jako tour, čili „Bratia a sestry“. CD obsahuje 10 písní, z čehož jsou čtyři sesterské písně zcela nové, nechybí ani starodávná píseň Tří sester Bába v netradičním podání od Horkýžů! Na oplátku Tři sestry nahrály song Velká Mača, Vincov Haj od svých slovenských bratrů. Zajímavě obě kapely naložily s československou vzájemností při interpretaci státních hymen!  

Nové album je také k dostání na www.shopak.cz a v elektronické podobě na www.mp3shopak.cz. Pro fanoušky, kteří ještě nemají poslední album sester „Líná hudba holý neštěstí“ , je připraveno 2CD s novou společnou deskou.

Nové album Tří sester a Horkýže Slíže

 

BRATIA A SESTRY TOUR 2013 pokračuje

Tak nezapomeňte: …BRATIA A SESTRY!

 

21. 11. MLADÁ BOLESLAV – Kulturní dům

22. 11. HRADEC KRÁLOVÉ – KD Střelák

23. 11. PROSTĚJOV – Společenský dům

29. 11. KARLOVY VARY – KV Aréna

30. 11. LIBEREC – Dům kultury

6. 12. HAVLÍČKŮV BROD – KD Ostrov

7. 12. TŘEBÍČ – sportovní hala TJ

 

Hlavní partner:

 

Gambrinus

 

Mediální partneři:

 

Annonce

Regionální deníky

Náš Region

Shopak.cz

 

Vice informací o jednotlivých koncertech najdete na www.trisestrytour.cz

 

Vstupenky v síti TICKETSTREAM a u místních prodejců

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…