ÚOHS vydal opakované prvostupňové rozhodnutí o mýtném systému – návrhy byly zamítnuty

20.09.2018 15:13

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže dnes vydal opakované prvoinstanční rozhodnutí ve věci zadávacího řízení Ministerstva dopravy České republiky na systém elektronického mýtného.

ÚOHS vydal opakované prvostupňové rozhodnutí o mýtném systému – návrhy byly zamítnuty
Foto: ÚOHS
Popisek: ÚOHS

V souladu s právními názory obsaženými v předcházejícím druhoinstančním rozhodnutí nyní Úřad zčásti zamítl návrhy společnosti Kapsch Telematic Services spol. s r. o. a zčásti správní řízení (včetně správního řízení zahájeného z moci úřední) zastavil.

Úřad zamítl návrhy společnosti Kapsch, neboť v postupu zadavatele neshledal porušení zákona o zadávání veřejných zakázek, případně správní řízení zastavil, neboť v návrhu nebyla tvrzena újma, kterou měl zadavatel svým jednáním navrhovateli způsobit.

Rozhodnutí není dosud pravomocné a může být proti němu podán rozklad. Prvostupňové rozhodnutí neruší nařízené předběžné opatření.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…