ÚOOÚ: Přehled uzavřených kontrol za druhé pololetí roku 2018

03.02.2019 20:36

Úřad pro ochranu osobních údajů uveřejnil na svých webových stránkách přehled uzavřených i probíhajících kontrol za druhé pololetí roku 2018.

ÚOOÚ: Přehled uzavřených kontrol za druhé pololetí roku 2018
Foto: ČT
Popisek: ÚOOÚ

Přehled obsahuje popis všech případů, kterým se inspektoři Úřadu v druhé polovině roku 2018 věnovali, včetně jejich rozhodnutí.

Naleznete v něm tak kontrolu zpracování osobních údajů ve státní správě (Ministerstvo vnitra, Finanční úřad, Generální ředitelství cel, Úřad práce a další), ale také v soukromé sféře (např. zpracování osobních údajů v oblasti pojišťovnictví).

Mezi kontrolovanými subjekty byla např. zdravotnická zařízení, fyzické osoby podnikající, společenství vlastníků jednotek (provoz kamerového systému v bytových domech), občanská uskupení i obchodní společnosti.

Přehled uzavřených kontrol za druhé pololetí roku 2018 je k dispozici v části Informace o kontrolách rubriky Dozorová činnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Spiknutí je teď nejprodávanější knihou v Česku! Autoři pracují na druhém - rozšířeném vydání

14:52 Spiknutí je teď nejprodávanější knihou v Česku! Autoři pracují na druhém - rozšířeném vydání

Kniha "Spiknutí - Pravda o pokusu odstranit prezidenta ČR" od autorské dvojice Luboš Procházka a Rad…