ÚZSVM: Elektronické aukce movitých věcí získávají u veřejnosti stále větší oblibu

04.10.2020 21:38

ÚZSVM ve Vsetíně se úspěšně podařilo prodat čtyři budíky. Tyto budíky pocházejí z krádeží v rekreačních objektech. Vzhledem k tomu, že se nepodařilo vypátrat jejich původní majitele, připadly do vlastnictví ÚZSVM.

ÚZSVM: Elektronické aukce movitých věcí získávají u veřejnosti stále větší oblibu
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Jedná se o použité věci, které však byly mechanicky v pořádku. Po troše úsilí vloženého do důkladného povrchového vyčištění, promazání a seřízení začaly budíky zase vesele tikat. Tři z nich jsou dnes již starožitné, a sice dva budíky značky PRIM a budík značky RUHLA. Budík značky BENTIME má moderní konstrukci, je na baterie, ale vzhledově je navržen v retro stylu.

Dobrý stav a pěkný vzhled všech čtyř budíků ocenili zejména tři zájemci o koupi, když v aukci učinili celkem dvanáct příhozů. Konečná cena souboru se vyšplhala o 25 % výše, než bylo stanoveno nejnižší podání, přestože nabídka podobných věcí na bazarových serverech je poměrně široká.

Vítěz aukce nenakupoval u ÚZSVM poprvé – nabídku majetku státu sleduje pravidelně a vyhledává nejvíce starožitnosti nebo věci výjimečné povahy. Ze zakoupených budíků měl radost a sdělil, že jimi rozšíří svoji soukromou sbírku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec vítá na světě nová mláďata

16:05 Zoo Liberec vítá na světě nová mláďata

Liberecká zoo se již v první třetině letošního roku může pochlubit hned několika významnými přírůstk…