ÚZSVM: Místo zeleniny se ve skleníku sklízelo konopí

27.09.2019 22:30

V horské obci Horní Bečva uprostřed chráněné krajinné oblasti v okrese Vsetín sloužil skleník pro pěstování konopí. A nejen skleník, konopí rostlo v pěstebních boxech pomocí tzv. indoor systému i ve sklepě domu.

ÚZSVM: Místo zeleniny se ve skleníku sklízelo konopí
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

?Pachateli se za šest let této činnosti podařilo vyprodukovat sušenou drogu o hmotnosti více než čtyř kilogramů. Za jeden gram inkasoval částky 100 až 150 korun. Při domovní prohlídce zabavila policie mimo jiné finanční hotovost ve výši 39 000 korun. Na základě rozhodnutí Okresního soudu Ve Vsetíně připadla tato částka státu.

V souladu se zákonem o použití peněžních prostředků z majetkových trestních sankcí uložených v trestním řízení, ji Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových převedl Ministerstvu spravedlnosti. Zde jsou tyto finanční prostředky shromažďovány na zvláštním účtu a slouží k odškodňování obětí trestných činů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: S kontrolami podnikatelům pomůže aktualizovaná příručka

16:13 Hospodářská komora: S kontrolami podnikatelům pomůže aktualizovaná příručka

jakými kontrolami se může podnikatel setkat, jaká jsou jeho práva a naopak povinnosti? Aktualizovaná…