ÚZSVM po náročném právním prošetřování získal díky Mapě majetku státu 5 pozemků

09.11.2016 14:14

Pracovišti Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových v Pardubicích se podařilo získat pět pozemků o výměře 3 000 m2 v obci Choltice, které byly v katastru nemovitostí stále zapsány na Průmyslový kombinát okresu Přelouč, který zanikl v roce 1956.

ÚZSVM po náročném právním prošetřování získal díky Mapě majetku státu 5 pozemků
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Po náročném a důkladném prošetřování všech právních souvislostí bylo zjištěno, že předmětný majetek náleží ÚZSVM. Jedná se o čtyři pozemkové parcely a jednu stavební parcelu o celkové výměře téměř 3 000 m2.

Vzhledem k tomu, že je stavební parcela zastavěna, bude nejprve smluvně upraveno její užívání a následně bude dle zákona nabídnuta k prodeji vlastníkovi budovy. Obdobně se bude postupovat také při prodeji oplocených částí pozemkových parcel. Na prodej zbývajícího majetku bude s největší pravděpodobností vyhlášeno výběrové s následnou aukcí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.