ÚZSVM pokračuje ve snižování výdajů – platby za mobilní služby klesly o 40 %

13.04.2016 12:15

Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) se podařilo snížit měsíční výdaje na mobilní služby pro své zaměstnance o 40 %. ÚZSVM tak státnímu rozpočtu ušetří téměř 600 tisíc korun ročně.

ÚZSVM pokračuje ve snižování výdajů – platby za mobilní služby klesly o 40 %
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

„Zabránění zbytečnému plýtvání veřejných prostředků představuje jednu z priorit, které jsem vyhlásila při mém nástupu v minulém roce. Přijali jsme úsporná opatření zejména v oblasti provozních výdajů. Jsem ráda, že se nám úspory daří nacházet i v roce letošním,“ uvedla generální ředitelka ÚZSVM Kateřina Arajmu.

ÚZSVM vyhodnotil dosavadní potřeby svých zaměstnanců a nastavil optimální rozsah mobilních služeb pro každého z nich. Výdaje na mobilní služby by se měly v budoucnu ještě výrazně snížit díky připravovanému výběrovému řízení na poskytovatele mobilních služeb pro celý resort ministerstva financí.

ÚZSVM dosáhl v roce 2015 jednak nejvyšších příjmů v celé své historii, které se vyšplhaly na téměř dvě miliardy korun, ale také se mu podařilo snížit výdaje na svoji činnosti na historické minimum – 1,4 miliardy korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…