ÚZSVM předal útulkům pamlsky pro opuštěná zvířata

24.12.2016 8:39

Čas od času se stane, že Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) propadne do správy nějaké opuštěné či týrané zvíře. Je třeba proto spolupracovat s organizacemi, která státu pomohou s péčí o tato zvířata.

ÚZSVM předal útulkům pamlsky pro opuštěná zvířata
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Pracoviště ÚZSVM v Plzni má uzavřenou smlouvu o úschově zvířat s Občanským sdružením Storgé Borovno na Plzeňsku (http://utulekborovno.cz/index.php), které řeší problematiku toulavých, opuštěných nebo týraných psů, se Záchrannou stanicí pro handicapované živočichy na Tachovsku (http://utulek-tachov.wz.cz/ZS.htm), co se stará o poraněné živočichy, kteří pokud to je možné, jsou navráceni zpět  do volné přírody. Činnost této stanice je velmi různorodá – mají zde umístěny nejen psy, kočky, ale např. lišku, srnku, čínské prase, veverku a různé druhy ptactva. Poslední organizací, se kterou má plzeňské pracoviště ÚZSVM uzavřenou smlouvu, je Útulek pro zatoulané a opuštěné psy v Klatovech (http://www.klatovynet.cz/ts/psi-zakladni.asp)
 
V tomto předvánočním čase proto zaměstnanci pracoviště v Plzni neváhali a uspořádali materiální sbírku, do které přinesli granule, konzervy, piškoty, různé pamlsky, ale i deky, misky a hračky, aby pomohli těmto dobročinným spolkům a zvířátkům přilepšili. 
 
Všechny nashromážděné dary byly v polovině měsíce prosince rozvezeny potřebným zvířátkům.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…