ÚZSVM převzal ve Žďárských Vrších nepotřebný majetek Úřadu práce ČR

21.02.2017 14:12

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) ve Žďáře nad Sázavou převzal na základě ustanovení zákona o majetku státu nepotřebný majetek od Úřadu práce České republiky. Podle uvedeného ustanovení zákona mají organizační složky státu povinnost nabídnout ÚZSVM svůj nepotřebný majetek.

ÚZSVM převzal ve Žďárských Vrších nepotřebný majetek Úřadu práce ČR
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

V daném případě se jednalo o tři pozemky, kde součástí jednoho z nich je více než 15 let rozestavěná stavba původně plánovaného rehabilitačně-rekvalifikačního střediska v katastrálním území Rokytno na Moravě. Dále byly předány dva pozemky, včetně stavby rekreační chaty v katastrálním území Vlachovice u Rokytna. Všechny převzaté nemovitosti leží v CHKO Žďárské vrchy.

S nově nabytým majetkem bude ÚZSVM dále nakládat v souladu se zákonem. Nejdříve bude majetek nabídnut v rámci státu, a pokud o něj neprojeví zájem žádný státní subjekt, bude následně nabídnut k prodeji.

 
 

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…