ÚZSVM prodal rodinný penzion ve Zlíně za téměř 12 milionů korun

07.08.2017 13:13

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových ve Zlíně prodal ve výběrovém řízení rodinný dům ve Zlíně za 11 902 000 korun.

ÚZSVM prodal rodinný penzion ve Zlíně za téměř 12 milionů korun
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Jednalo se o stavbu rodinného domu včetně přilehlého pozemku situovaného severovýchodně od centra města, který připadl státu na základě pravomocného rozsudku Krajského soudu v Ostravě ve spojení s usnesením Vrchního soudu v Olomouci, kterým bylo uloženo ochranné opatření v podobě zabrání věci.

Uvedené nemovité věci byly zajištěny usnesením policejního orgánu v průběhu trestního řízení vedeného pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu zkrácení daně, poplatku a jiné povinné platby. Původní dům byl užíván od roku 1937 jako rodinný dům s obchodními prostory v přízemí, v roce 2013 byla provedena celková rekonstrukce objektu se změnou užívání na převažující funkci ubytovací a dům byl provozován pod označením Penzion Sokolská. Po technické stránce se objekt po provedené rekonstrukci nacházel v perfektním stavu, jednalo se v podstatě o novostavbu.

Minimální kupní cena pro prodej ve výběrovém řízení s aukcí byla stanovena ve výši 11 701 000 korun, v 1. kole výběrového řízení byla doručena jediná nabídka s nabídnutou cenou ve výši 11 902 000 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …