ÚZSVM prodává autosoučástky z trestné činnosti

04.11.2017 9:06

Odloučené pracoviště Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) ve Svitavách (Územní pracoviště Hradec Králové) získalo na základě pravomocného rozsudku soudu součástky osobních automobilů, pomocí kterých spáchal odsouzený trestný čin zločin legalizace výnosů z trestné činnosti.

ÚZSVM prodává autosoučástky z trestné činnosti
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Mezi movitými věcmi propadlými státu se nachází např. autorádia značek VW, Ford nebo Jaguar, sdružené panely přístrojů značek Ford, Škoda nebo VW, řídící jednotky značek VW, Škoda, Audi, BMW či Jaguar, ale také volanty s neporušenými airbagy. Celkem se jedná o 56 položek, které jsou v současné době nabízeny k prodeji jako soubor movitých věcí za celkovou částku 15 300 Kč. Výnos z prodeje bude příjmem do státní pokladny. Případní zájemci se o prodeji těchto movitých věcí mohou informovat na internetových stránkách ÚZSVM.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.