ÚZSVM v Jihlavě se zapojil do celostátní akce „Do práce na kole“

23.07.2017 13:20

Kolektiv odloučeného pracoviště Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Jihlavě se aktivně připojil k celostátní akci Do práce na kole, která se konala v květnu 2017. Letošní ročník byl již sedmý v pořadí.

ÚZSVM v Jihlavě se zapojil do celostátní akce „Do práce na kole“
Foto: ÚZSVM
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Do soutěže se přihlásilo 12 600 lidí. V loňském roce se soutěže zúčastnilo 11 000 lidí z 1 825 institucí a 27 měst. Od loňska se mohli soutěže zúčastnit také běžci, chodci, vozíčkáři. Jezdit se mohlo i na koloběžkách, bruslích a longboardech.

Motto letošního ročníku znělo: „Do práce na kole jezdí i profíci!“, což mělo naznačit, že na kole nemusejí jezdit jen sportovci, ale kdokoliv z jakéhokoliv oboru. Cílem kampaně bylo hravou formou přivést obyvatele měst k využívání šetrných způsobů dopravy, ulevit životnímu prostředí a také vnést více radosti a pohybu do běžného pracovního dne.

Jihlavské ÚZSVM utvořilo celkem dva soutěžní týmy a za celý květen urazilo „po svých“ celkově 650 km s pravidelností jízd do zaměstnání a zpět přes 90 %. Zaměstnanci OP Jihlava díky této akci mimo posílení vlastního zdraví ušetřili na emisích 83,5 kg oxidu uhličitého.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…