ÚZSVM v Jindřichově Hradci prodal v aukci na 160 předmětů za téměř 26 tisíc

03.12.2017 17:23

Odloučené pracoviště Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Jindřichově Hradci prodalo v rámci dvou kol výběrových řízení s aukcí téměř 160 položek movitého majetku. Za prodané předměty utržilo skoro 26 tisíc korun.

ÚZSVM v Jindřichově Hradci prodal v aukci na 160 předmětů za téměř 26 tisíc
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Jednalo se o použité movité věci převážně z odúmrti, část nabídky pocházela i z trestné činnosti. Výběr pro zájemce byl různorodý. Ke koupi se nabízely různé druhy skleniček, broušené sklo, keramika, knihy, multifunkční sady nářadí k opravě jízdního kola, poměrně zachovalé horolezecké a rybářské vybavení, velké množství turistických a cyklistických map, závěsné hodiny „kukačky“, frak, mapoměr, stará dřevěná truhla, sněžnice, elektro spotřebiče (indukční desky, rádio, hifi věž), obrazy, šachy a další předměty.

U celkem 34 majetkových položek byly splněny podmínky pro konání aukcí, v rámci kterých bylo učiněno celkem 63 příhozů a cena byla navýšena o několik tisíc korun.

V aukční nabídce bylo také 36 dílů Ottova slovníku naučného, včetně vydaného dodatku. I když soubor nebyl zcela úplný – chyběly čtyři svazky, z vyhlášení kupní ceny 3 500 Kč se konečná cena po vítězném příhozu vyšplhala na 6 200 korun.

Celkem 14 příhozů bylo v aukci učiněno při prodeji dvou použitých indukčních desek. Nejvyšší nabídka podaná v listinné podobě ve výši 500 Kč byla v průběhu aukce navýšena až na 1 150 Kč.

Prodej použitého movitého majetku formou výběrového řízení s následnou aukcí se v Jindřichově Hradci ukázal jako velice vhodný způsob zhodnocení nepotřebného majetku státu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…