ÚZSVM zajišťuje úspěšně provoz a využití rozsáhlého areálu převzatého od SSHR

14.03.2018 16:23

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Rychnově nad Kněžnou zajišťuje chod a využití areálu v katastru města Rokytnice v Orlických horách, který převzal v polovině roku 2016. Původně areál sloužil jako sklad Správy státních hmotných rezerv.

ÚZSVM zajišťuje úspěšně provoz a využití rozsáhlého areálu převzatého od SSHR
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

?Úřad využívá pro své potřeby 2 990 m2 skladovací plochy. Kromě Generálního ředitelství cel, které má ve výpůjčce celkem 5 730 m2 skladovací plochy, se ÚZSVM podařilo pronajmout dalších 1 230 m2 skladovací plochy ke komerčním účelům. V areálu je aktuálně uzavřeno 16 nájemních smluv. Kromě očekávaného příjmu z nájmů v roce 2018 ve výši cca 450 000 Kč budou tvořit významné kompenzace i částky vybrané za služby poskytované v areálu, jako je např. nepřetržitá ostraha objektu, srážková voda, elektřina, ale i revize zařízení. Refundace těchto výdajů za rok 2017 činila 436 000 Kč.

Z důvodu specifičnosti lokality musel ÚZSVM pro zajištění bezpečného a bezproblémového chodu areálu pořídit traktor s radlicí na úklid sněhu a provozní zaměstnanci ÚZSVM vlastními silami zprovoznili posypový vozík. Koncem roku 2016 byl pořízen vysokozdvižný vozík, který je mimo jiné využíván celní správou při vykládce a nakládce zajištěného zboží. Vzhledem k tomu, že je opatřen rovněž malou radlicí, je vozík i výrazným pomocníkem při úklidu sněhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…