Unikátní aplikace RWE umožňuje odběratelům jednoduchý přepis smluv z domova

08.02.2014 19:08

Novinka od RWE usnadňuje přepis smluv odběratelů zemního plynu či elektřiny. Internetovou aplikaci RWEpřepis.cz ocení zejména ti zákazníci, kteří se stěhují, pronajímají svou nemovitost, případně potřebují z různých důvodů převést platné smlouvy na jiného člena domácnosti. Přepis nyní zabere pouze několik minut. Aplikace také umožňuje převedení smluv na zemní plyn i elektřinu současně.

Unikátní aplikace RWE umožňuje odběratelům jednoduchý přepis smluv z domova
Foto: red
Popisek: RWE

„Vyšli jsme vstříc přáním našich zákazníků a nabízíme jim řešení jednoho z jejich nejčastějších a zároveň nejsložitějších servisních požadavků. Nová aplikace, která je na českém energetickém trhu unikátní, přepis smluv významně usnadnila,“ říká David Konvalina, ředitel RWE pro maloobchod a marketing, a dodává: „Ovládání aplikace je zcela intuitivní. Její hlavní výhodou je, že zákazníci nemusejí nikam chodit. Všechny kroky spojené s přepisem smluv vyřeší v klidu z pohodlí domova.“

Aplikace RWEpřepis.cz slouží výhradně pro přepisy smluv na nové odběratele, nikoli tedy pro samostatné úkony, jako je ukončení, nebo naopak uzavření nové smlouvy. Pro hladký průběh přepisu je vhodné, aby se původní a nový zákazník domluvili a spolupracovali spolu na přepisu, tedy odhlášení a přihlášení odběrného místa, ve stejném čase. Další výhodou aplikace je, že je jejím prostřednictvím možné provádět přepisy smluv i jiných dodavatelů, a to jak u zemního plynu, tak u elektřiny.
  
 „K přepisu smlouvy stačí zákazníkům pouze jedna faktura z nového místa spotřeby. Když si přece jen s vyplněním formulářů nebudou vědět rady, mohou do aplikace zadat svůj telefon. Obratem se jim ozve naše podpora,“ doplňuje David Konvalina.

Po vyplnění formulářů se zákazníkům automaticky vygenerují dokumenty a mohou si vybrat jeden ze tří způsobů jejich podpisu: buď si je vytiskne sám, nebo si je nechá zaslat k podpisu poštou, případně může dokumenty podepsat v libovolném z 29 zákaznických center RWE. Další informace jsou k dispozici na www.rweprepis.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…