Unikátní diamant za 16 milionů USD se stěhuje do Prahy

30.10.2014 11:56

Exkluzívní výstava diamantů bude k vidění od 6. listopadu 2014 v Praze. Největším skvostem expozice bude unikátní 64karátový diamant v hodnotě 16 milionů USD. Výstavu organizuje česká společnost Diamonds International Corporation (DIC). Jde o vůbec největší akci tohoto druhu pořádanou v Evropě.

Unikátní diamant za 16 milionů USD se stěhuje do Prahy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na Prahu

Lákadly diamantové výstavy budou diamanty osazené v nádherných špercích, především pak volné diamanty různých velikostí, fascinujících barev, ale i diamanty, které budou prezentovat různé typy brusů. K vidění bude i řada luxusních diamantových setů, hodinek a originálních prstenů, které jsou výsledkem ruční řemeslné výroby.

Pro návštěvníky je přichystána i široká paleta diamantů s váhou od 1 do 10 karátů různých parametrů. Dále budou na výstavě i diamanty barevné, například 10,30karátový diamant v intenzívní žluté barvě, který byl vytěžen v Jižní Africe v roku 2013 a surovina puvodně vážila 28 karátů. Jeho hodnota je 400 tisíc USD.       

Diamantovou výstavu, kterou zahájí Miss Universe Gabriela Isler a Miss USA Nia Sanchez, můžete navštívit v showroomu DIC v Široké 15, Praha 1 – Josefov. Otevřena bude denně od 6. do 16. listopadu 2014 od 10:30 do 19.00. Neváhejte a přijďte si prohlédnout unikátní diamanty na této jedinečné akci pořádané v Evropě.

O společnosti DIC:

Diamonds International Corporation (DIC) byla založena na podzim roku 2005. Z ryze české společnosti se během pěti let rozrostla ve světovou firmu s dceřinými společnostmi ve střední Evropě, Rusku i Asii. V červnu 2011 otevřela jeden z nejobdivovanějších showroomů planety v nejbohatším městě Číny Shenzhenu.

DIC se specializuje na výrobu a prodej originálních diamantových šperků podle návrhů renomovaných designérů a zcela vyniká v nabídce investičních diamantů. DIC je jako jediná společnost ze střední a východní Evropy akcionářem nejprestižnější diamantové burzy v Antverpách Beurs voor Diamanthandel a členem Dubai Diamond Exchange v Dubaji. Veškeré šperky pocházejí z vlastních dílen a jsou chráněny autorskou známkou registrovanou v rámci celé EU, výrobní značkou DIC a puncovní značkou dle platné legislativy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…