Unilever Food Solutions představuje novou kaši Knorr se zárukou kvalitních brambor

23.02.2014 8:22

Společnost Unilever, divize Food Solutions, uvádí na český trh novou Knorr bramborovou kaši s mlékem vyvinutou pro profesionální kuchaře.

Unilever Food Solutions představuje novou kaši Knorr se zárukou kvalitních brambor
Foto: red
Popisek: Ubilever Food Solutions

Bramborová kaše je vyrobena výhradně z brambor ze severního Německa, konkrétně z certifikovaných kvalitních odrůd brambor varného typu C. Nová bramborová kaše je bez přidaného glutamátu, konzervantů a bez přidaných umělých barviv. Prodává se v balení 4 Kg (130 porcí) a 8 Kg (4 x 2 Kg, cca 260 porcí).

Unilever je zapojen do programů v rámci udržitelného zemědělství „Growing for the future/Pěstování pro budoucnost“ a „Sustainable Agricultural code“. Programy jsou založené např. na přímé spolupráci s dodavateli brambor a farmáři, výběru vhodné půdy, kontrole kvality brambor a použití méně pesticidů během jejich pěstování. Původ brambor je tak možné dohledat a kontrolovat.

Mezi hlavní výhody použití nové bramborové kaše Knorr v profesionální gastronomii patří stálá kvalita brambor pro přípravu kaše nezávisle na sezóně/skladování, výrazná časová úspora při přípravě bramborové kaše (v porovnání s přípravou kaše ze syrových brambor), snadné porcování a snadná úprava hustoty kaše a stabilní konzistence kaše i po upečení.

„Víme, že stále více spotřebitelů má zájem o kvalitnější jídlo odpovídající zásadám pestré a vyvážené stravy, a tento trend samozřejmě nemůžeme ignorovat. Naším řešením je vrátit se ke kořenům a zlepšit už samotný proces pěstování,“ říká Kristina Hanousková, Channel Marketing Leader Unilever Food Solutions.

Nová bramborová kaše Knorr je další součástí pokračující inovace kompletní produktové řady Knorr, která vychází z rozsáhlého průzkumu trhu a reaguje na zjištěné potřeby jak profesionálních kuchařů, tak jejich zákazníků a spotřebitelů. Ti požadují jednak lepší a vyváženou chuť, recepty odpovídající zásadám pestré vyvážené stravy (nutričně vyvážené recepty), kvalitnější přírodní ingredience, nahrazení umělých přísad přírodními, snížení obsahu soli a glutamátu výměnou za bylinky a koření a zároveň udržení efektivity a ziskovosti kuchyňského provozu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…