Unipetrol RPA přispěl na likvidaci povodňových škod částkou 500 000 korun

21.07.2013 21:22

Společnost Unipetrol RPA se rozhodla věnovat na povodňové konto Ústeckého kraje částku 500 000 korun.

Unipetrol RPA přispěl na likvidaci povodňových škod částkou 500 000 korun
Foto: red
Popisek: Unipetrol

Reagovala tak na výzvu, se kterou se v souvislosti s nedávnou mimořádnou povodňovou situací na společnost obrátil Oldřich Bubeníček, hejtman Ústeckého kraje. Prostředky budou použity na odstraňování škod způsobených červnovými povodněmi.

"V době, kdy naši spoluobčané potřebují materiální i finanční pomoc, je každý podobný finanční příspěvek neocenitelným přínosem. Jsem rád za to, že ani Vaší firmě není osud obyvatel Ústeckého kraje zasažených živelní katastrofou lhostejný. Takové firmy v našem kraji vítáme a snažíme se jim poskytovat férové a příjemné podnikatelské prostředí," zdůraznil v děkovném dopise, adresovaném vedení společnosti, Oldřich Bubeníček, hejtman kraje.

Společnost Unipetrol svým příspěvkem navázala na nedávný podpis darovacích smluv se zástupci měst a obcí Litvínovska a Mostecka, v rámci kterých se zavázala v letošním roce podpořit rozvoj regionu částkou přesahující 1 milion korun. Ve 12 městech a obcích kraje budou z daru financovány projekty z oblasti sociální, školství, životního prostředí či kultury. Za poslední čtyři roky Unipetrol na rozvoj regionu věnoval 6,5 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…