Univerzita Karlova a český výrobce hodinek PRIM připravili speciální absolventské hodinky

14.06.2019 15:13

Ve spolupráci s Karlovou Univerzitou (UK) připravil český výrobce hodinek PRIM, novoměstská společnost ELTON hodinářská, speciální hodinky určené pouze pro absolventy této tradiční instituce. V českém prostředí jde o ojedinělý projekt.

Univerzita Karlova a český výrobce hodinek PRIM připravili speciální absolventské hodinky
Foto: PRIM,UK
Popisek: Absolventské hodinky PRIM

Předměty, které máme spojené se studijním, nebo pracovním úspěchem nám obvykle tento významný okamžik připomínají celý život. Tradičním dárkem za dokončení vysokoškolského studia jsou proto již po několik desetiletí náramkové hodinky. Speciální edice absolventských hodinek UK je zdobena nejen znakem univerzity na dýnku, výjimečnost hodinek připomíná i písmeno „K“ (iniciála Karla IV.) na číselníku a stylizovaný znak UC (UNIVERSITAS CAROLINA) na vteřinové ručce.

Zadní víko se znakem Karlovy Univerzity je možné dle přání individualizovat jménem absolventa a datem ukončení studia, případně také ozdobit korunku monogramem. Ideální dárek pro úspěšného absolventa, kterému se při každém pohledu na zápěstí vybaví pozitivní zážitek a hrdost z dosažení významného životního milníku. Podmínkou pro objednání je doklad o úspěšném dokončení studia, tuto podmínku musí dodržet jak výrobce, tak UK, v jejímž univerzitním obchůdku se také hodinky nabízejí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …