Univerzita Pardubice: Přihlášky v 2. kole přijímacího řízení do bakalářského studia končí

10.08.2016 13:43

Na Univerzitě Pardubice již zbývá jen několik dní a několik bakalářských oborů, do nichž se mohou uchazeči o vysokoškolské studium hlásit v rámci vyhlášeného 2. kola přijímacího řízení.

Univerzita Pardubice: Přihlášky v 2. kole přijímacího řízení do bakalářského studia končí
Foto: upce.cz
Popisek: Univerzita Pardubice - logo

Ze sedmi fakult Univerzity Pardubice lez podat přihlášku k vysokoškolskému studiu některých bakalářských oborů již jen na tři fakulty: Fakultu chemicko-technologickou, Fakultu elektrotechniky a informatiky a Dopravní fakultu Jana Pernera.

Aktuální termíny pro podání přihlášek k bakalářskému studiu:
Fakulta chemicko-technologická do 14. srpna,
Fakulta elektrotechniky a informatiky do 26. srpna,
Dopravní fakulta Jana Pernera do 31. srpna.

- Fakulta chemicko-technologická přijímá ještě do konce týdne přihlášky do oborů: Chemie a technická chemie, Chemické inženýrství, Anorganické a polymerní materiály, Farmakochemie a medicinální materiály, Povrchová ochrana stavebních a konstrukčních materiálů, Chemie a technologie potravin a Polygrafie s termínem podání přihlášek do 14. srpna.

- Fakulta elektrotechniky a informatiky bude doplňovat počty studentů ve všech svých třech bakalářských oborech Komunikační a mikroprocesorová technika, Řízení procesů a Informační technologie a přijímá přihlášky ke studiu do 26. srpna.

- Dopravní fakulta Jana Pernera – přihlášky přijímá do bakalářských oborů Dopravní prostředky, Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě, Aplikovaná informatika v dopravě, Management elektronických komunikací a poštovních služeb, Technologie a řízení dopravy, Dopravní management, marketing a logistika a Dopravní stavitelství do 31. srpna.

Tyto tři fakulty přijímají do bakalářského studia vyhlášených oborů bez přijímacích zkoušek, a to na základě výsledků středoškolského studia. Nicméně každá fakulta má svoje kritéria a kvalifikační předpoklady, podle nichž sestavuje pořadí přijetí (např. bonifikace výsledků středoškolského studia a maturitní zkoušky za absolvování státní maturitní zkoušky z matematiky či profilového předmětu Matematika+, za účast na oborových olympiádách – matematika, chemie, fyzika apod. či v jiných odborných soutěžích, v odborné studentské středoškolské činnosti).

Fakulta filozofická a Fakulta ekonomicko-správní přijímání přihlášek ukončily již i ve druhém kole, zbývající fakulty (Fakulta zdravotnických studií a Fakulta restaurování) 2. kola přijímacího řízení vůbec nevypisovaly.

Aktuální informace k přijímacímu řízení pro akademický rok 2016/2017 jsou průběžně zveřejňovány na webových stránkách univerzity a jejích fakult, o jejichž studijní programy mají uchazeči o studium zájem (ZDE), podrobnější informace pak poskytují přímo pracovnice studijních oddělení příslušných fakult – přes telefonní ústřednu univerzity – tel. 466 036 111.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…